Duel pevačice i voditeljke: Ona se usudila da ponese istu haljinu kao Jovana Joksimović, koja je zgodnija? (foto)

Duel pevačice i voditeljke: Ona se usudila da ponese istu haljinu kao Jovana Joksimović, koja je zgodnija? (foto)

Autor: | 17/02/2022

3

Haljina Jovane Joksimović pre nešto manje od dva meseca ukrala je šou. Supruga Željka Joksimovića pojavila se tada u Zvezdara teatru na premijeri predstave „Sportsko srce“. Malo kome je promaklo da je promenila boju kose, a jednako se komentarisala i odevna kombinacija koju je tom prilikom ponela.

Pročitajte: Izgledala je božanstveno, ali koje je boje haljina Jovane Joksimović?

Boško Karanović

 

Jovana je za odlazak u pozorište izabrala prelepu haljinu cvetnog desena, koju je uklopila sa belim kaputom i atraktivnim čizmicama sa srebrnim špic-vrhom. Dok su jedni bili oduševljeni, bilo je i onih koji smatraju da joj lepše stoje haljine sa dekolteom. Bilo kako bilo, haljina Jovane Joksimović sa potpisom Marije Tarlać pokazala se kao pun pogodak.

Haljina Jovane Joksimović ponovo u prvom planu 

Na proslavi drugog rođendana ćerke Vere pevačica Marina Tadić ponela je identičan model cvetne haljine, i baš kao i Jovana, pobrala komplimente za svoj modni odabir.

 

Kome bolje pristaje cvetna haljina?

Komentari (3)

Loading
Zveki 22:41 17.02.2022
Odgovori

Pazi Jovanine čizme i haljinu ! Žena u raskoraku sa ukusom, definitivno. Sprdnja da su se posvadjale voditeljka i pevačica zbog haljine kakvu je moja pok.majka nosila po kuci dok kuva ručak i nije postojala sila koja bi je naterala da bi u takvoj haljini otišla u prodavnicu.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti