Stomak u prvom planu: Rijanina trudnička izdanja oduševljavaju i zgražavaju, ali ona ima dobro objašnjenje (foto)

Stomak u prvom planu: Rijanina trudnička izdanja oduševljavaju i zgražavaju, ali ona ima dobro objašnjenje (foto)

Autor: | 17/04/2022

0

Trudna Rijana intrigira smelim modnim kombinacijama

Nijedna poznata žena u novije vreme nije ovoliko reklamirala trudnički stomak kao Rijana. Lepotica sa Barbadosa apsolutno uživa u drugom stanju, a sve promene kroz koje njeno telo poslednjih meseci prolazi ponosno i nimalo suptilno pokazuje celom svetu. U tome joj svesrdno pomažu odevne kombinacije, koje neki oduševljeno komentarišu, dok drugi kolutaju očima jer smatraju da su, u najmanju ruku, preterane. No, RiRi ne mari za reakcije i broji dane do odlaska u porodilište.

Pročitajte: Trudnica na meti paparaca - Rijana nesmotrenim potezom otkrila pol bebe (foto)

Getty Images; Profimedia

 

‒ Kada su žene u drugom stanju, društvo im nametne neko “pravilo” da moraju da se skrivaju ispod odeće, da guše svoju senzualnost i steknu osećaj da nisu seksi, ali ja ne verujem u te gluposti. Sada mogu da nosim odeću za koju ranije nisam imala hrabrosti. Što više trakica, providnih materijala i izreza, to bolje za mene.

Pročitajte: Posledice filera i blaženog stanja - Adrijana Lima prvi put pokazala trudnički stomak, ali svi gledaju u njeno lice (foto)

Getty Images; Profimedia

 

Stomak je zvezda svakog događaja na kom se pojavi ova muzička senzacija, odnedavno i bjuti guru sa imperijom vrednom skoro dve milijarde dolara. Njena izdanja su provokativna, izazovna, odražavaju njen buntovnički temperament i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Zapravo, šokirala bi nas kad bismo je videli zakopčanu do grla.

Pročitajte: Zaprepastićete se - Rijana u farmerkama od 15.000 dolara

Getty Images; Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još