Trudnica na meti paparaca: Rijana nesmotrenim potezom otkrila pol bebe (foto)

Trudnica na meti paparaca: Rijana nesmotrenim potezom otkrila pol bebe (foto)

Autor: | 18/03/2022

0

Trudna Rijana sasvim slučajno otkrila pol bebe

Kada se poslednjeg dana januara prošetala Harlemom sa trudničkim stomakom koji ne samo da je bio u prvom planu već ga je potpuno otkrila Rijana nam je jasno stavila do znanja da nema problem ni sa zimom ni sa bilo kakvim vremenskim nepogodama. Greju je ljubav i sreća što će postati mama, pa je hrabro raskopčala  pink kaput i pokazala da će se to desiti već početkom proleća.

Pročitajte: Milioni lajkova i jedna posebna poruka - Rijana objavila prvu fotografiju trudničkog stomaka (foto)

RiRi, koja je 20. februara proslavila 34. rođendan, čeka prvo dete, a tata je nekoliko meseci mlađi reper ASAP Roki. Popularni muzičar prošlog leta proglašen je za najlepšeg muškarca današnjice, tako su bar odlučili čitaoci magazina „GQ“, a u intervjuu je, između ostalog, otkrio da je pronašao ženu svog života, koja će, po svoj prilici, roditi devojčicu!

Pročitajte: Zaprepastićete se - Rijana u farmerkama od 15.000 dolara

Profimedia

 

Lepotica sa Barbadosa nedavno se našla na meti paparaca, koji su je držali na nišanu dok je obilazila jednu prodavnicu odeće za bebe. Fotografije su brzinom svetlosti obišle svet, a budući da je bila posebno zainteresovana za bodije sa suknjicom, može se zaključiti da se sprema za dolazak ćerke.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin