Rijana blistala u "Armani Prive" kreaciji na BRIT nagradama (video)

Rijana blistala u "Armani Prive" kreaciji na BRIT nagradama (video)

Autor: | 25/02/2016

0

Kada se Rijana očekuje na nekom događaju svi željno isčekuju da vide koju je modnu kombinaciju mlada pevačica odabrala za to veče. Ni ovog puta na dodeli Brit Awards Riri nije izneverila očekivanja ljubitelja mode.

Lepoj pevačici nije strano da nosi "visoku modu" na crvenom tepihu i svakako nema problem da šokira svojim fashion odabirom, ali najčešće joj najlepše stoje lepe, ženstvene haljine kao ova koju je izabrala za scenu u Londonu.

Suprotno sa njenim pomalo grandž izgledom, tamnim bobom, tetovažama i ogromnim nakitom Rijana je ponela svetlo ljubičastu dugačku haljinu. Lepa Rijana ponovo sa pravom merom meša stilove, taman da ne odluta previše u ženstvenu, "slatku" teritoriju.

Uz haljinu sa mekim naborima koje potpisuje Armani Prive, koja je deo nove prolećne kolekcije, nakitom Jacka Vartaniana i Case Reale pevačica sa Barbadosa obula je Giuseppe Zanotti cipele.

Izgleda da su pastelne boje ponovo na modnom radaru, a posle plave i žute došla je na red i lila (jorgovan) boja, koja se definitivno penje na vrh liste omiljenih.

Za svoj nastup na Brit Awards Rijana je glamuroznu haljinu zamenila dubokim, belim Balmain pantalaonama sa resama, krop majicom i čizmama do zgloba.

Pogledajte nastup:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: moda rijana stil

Pročitajte još