Prva dama Srbije, ministarka i premijerka u modnom okršaju: Ko je oduševio, a ko iznenadio? (foto)

Prva dama Srbije, ministarka i premijerka u modnom okršaju: Ko je oduševio, a ko iznenadio? (foto)

Autor: | 09/12/2021

7

Stil poznatih -  Prva dama, ministarka i premijerka 

„Odelo ne čini čoveka, ali govori mnogo o njemu“, kaže stara izreka. Prve dame naše političke scene pojavile su se na 75. rođendanu „UNICEF-a“ i izborom odevnih kombinacija potrudile se da ispoštuju značajan događaj.

Na svečanom prijemu koji je priređen u Beogradu među mnogim uvaženim zvanicama posebnu pažnju privukle su Tamara Vučić, Darija Kisić-Tepavčević i Ana Brnabić.

Pročitajte: Stil poznatih - Partnerka Ane Brnabić zvezda gala večeri, Džoni Dep oduševljen Milicom Đurđić

Iako su sve tri ispoštovale dres-kod, svaka od njih opredelila se za drugačiji vid elegancije. Supruga predsednika države obukla je elegantnu sivu haljinu sa rol-kragnom i salonke. Sličnu haljinu, ali u boji cigle, izabrala je ministarka za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja. Svedenu eleganciju naglasila je strukiranim crnim kardiganom.

Premijerka Ana Brnabić uz belu košulju obukla je bordo sako, a okupljenima je poručila: „Sve što Vlada Srbije radi, radi za decu.“

Pročitajte: Stil Poznatih - Darija Kisić Tepavčević pokazala kako se odeven dolazi u crkvu (foto)

ATA Images

 

Čiju odevnu kombinaciju biste iskopirali?

Komentari (7)

Loading
Сузана 19:12 09.12.2021
Odgovori

Тамара Вучић ....Ретко је видим,али кад је видим одушевим се...жена број један...свака част на одабиру тоалете...може да се пореди само са Јованком Броз....све остале да јој машу са тротоара...

NV 05:47 10.12.2021
Odgovori

Imala bi samo jedno pitanje.Jel one nemaju stilistu?????Ovo je Sramota za Srbiju!Posle drugarice Jovanke koja je uvek bila obucena ko prava dama!!!!

Simona 12:29 10.12.2021
Odgovori

Sve su super, ali ja bih izdvojila Tamaru. Ja odmereniju i elegantniju ženu nisam videla. Uz ovu haljinu i crne salonke mislim da bi bolje isle tanke sive čarape. To je moje mišljenje, možda se i ne bi uklopilo kada se proba. Ali ima više sivih nijansi. Mislim da bi islo.

Ana 16:06 10.12.2021
Odgovori

Tamara Vucic ima potencijal,ali crne carape su definitivno promasaj u toj kombinaciji. Boja koze, i to neka fina,dobro pogodjena nijansa,bi bila primerenija.

Olga 17:11 10.12.2021
Odgovori

Crne čarape na elegantnoj Tamari Vučić su katastrofa!!! Niti sam modni stručnjak, niti stilista, ali bodu oči i upropastile su ceo lepo zamišljen izgled.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još