Kad mogu Eva Mendes i Kejt Midlton što ne i ona: Omiljeni komad Darije Kisić Tepavčević će vas iznenaditi, verna mu je u svim prilikama

Kad mogu Eva Mendes i Kejt Midlton što ne i ona: Omiljeni komad Darije Kisić Tepavčević će vas iznenaditi, verna mu je u svim prilikama

Autor: | 26/11/2021

8

Doktorka Darija Kisić-Tepavčević odavno nas je navikla da na svaku njenu reč ili gest obratimo posebnu pažnju jer uvek ide korak ispred drugih ili, bolje rečeno, u skladu sa svetskim trendovima.

Neke od najlepših žena sveta, poput Eve Mendes, Kejt Midlton ili Viktorije Bekam, tokom hladnih dana forsiraju njihov omiljeni komad odeće – rolku, a i naša ministarka sledi taj primer. U njenom garderoberu nalaze se rolke različitih boja, koje nosi i u zvaničnim prilikama.

Pročitajte: Doktorka Darija Kisić-Tepavčević ekskluzivno za HELLO! - Baš volim što sam žena

U prvom planu su zelena, siva i crvena nijansa, a u zavisnosti od trenutne modne inspiracije doktorka Darija rolke kombinuje sa crnim strukiranim sakoima ili dozvoljava da taj komad garderobe bude u prvom planu, uz neki diskretan nakit – na primer biserne minđuše ili sat.

Da li je do odevne kombinacije ili modela, tek svaki autfit doktoke Darije Kisić Tepavčević pokaže se kao pun pogodak.

Modni znalci savetuju žene da za sezonu jesen‒zima pripreme rolke različitih desena koje, osim što su tople i komforne, mogu da se uklope u različite stilove: uz farmerke, pantalone sa visokim strukom, plisirane suknje... Ako damama linija to dopušta, u ponudi su i uske haljine sa rolkom.

 

Komentari (8)

Loading
Dm 15:29 26.11.2021
Odgovori

Nije rolka za ministarku već druge elegantne bluze, pogotovu kad je žena krupnije gradje

sara 20:24 27.11.2021
Odgovori

Darija je prelijepa žena. A to sto joj stalno zamjerke nalaze kad god se pojavi to može samo u srbiji. Ko će koga nego svoj svoga. Mada Darija je srpkinja iz Bosne. Zato je srbijancima trn u oku. oni ne podnose uspešne ljude sa strane. Pozdrav iz PG za divnu Dariju.

Doktorka 09:51 28.11.2021
Odgovori

Gospodja emnogo daje na garderobu,ali je je izuzetno antipaticna i izvestacena

Sesili 16:04 28.11.2021
Odgovori

Da li je moguce da tolko sada pisete o najobicnijoj rolki koja se nosi sto godina ? Ili nemate o cemu da pisete ili ste operisani od ukusa. Dok se Darija nije popela u ministarsku stolicu niste je ni primecivali. Sad je kao ona svetski modni vrh? Svasta

Miljana Bjelanovic 18:55 28.11.2021
Odgovori

Hajde da joj kupimo neku knjigu da procita sta se i kada nosi.Ipak je gledana osoba. Ali mora da se priseti gde se nalazi i ko je!

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još