Stil koji želimo da kopiramo: Besprekorna sportska elegancija Olge Danilović (foto)

Stil koji želimo da kopiramo: Besprekorna sportska elegancija Olge Danilović (foto)

Autor: | 29/10/2021

1

Stil Olge Danilović neka vam posluži kao inspiracija

Toliko smo puta čuli da neko voli „sportsku eleganciju“ da smo već počeli da izbegavamo taj modni termin, jer zvuči kao da nemamo bolji opis za stil koji većina devojaka i žena preferira. No, hajde da ga upotrebimo još ovaj put, budući da najbolje oslikava prelepu kombinaciju koju vidimo na mladoj teniserki Olgi Danilović.

Ni najpakosniji članovi raznih modnih žirija ne bi mogli da nađu zamerku sakou od tvida i finoj bež rolki, iskombinovanim sa farmerkama i patikama, što celoj priči daje na ležernosti. Naravno, treba imati u vidu da sve ovo tako dobro izgleda jer Olga ima savršenu figuru, a kako i da je nema kad je sportistkinja. Uz to, visoka je više od 180 santimetara, što dodatno doprinosi savršenom utisku.

Pročitajte: Dostojna naslednica Ane Ivanović - Olgi Danilović ne treba filter, oduševila fotografijom u kupaćem

Instagram

 

Ukoliko pogledamo „Instagram“ profil ćerke Svetlane i Predraga Danilovića, potvrdićemo utisak da Olga ima stila. Svako njeno modno izdanje, bilo potpuno sportsko ili vrlo atraktivno, odgovara prilici i odlično joj stoji. Nije teško zaključiti da će biti sve interesantnija modnim brendovima željnim mladih i lepih lica kojima to, ipak, nije jedini kvalitet.

Pročitajte: Može i ovako - Olga Danilović u provokativnoj haljini

Komentari (1)

Loading
Kiki 21:20 31.10.2021
Odgovori

Preslatka je. Cica i fino čeljade. Samo je ova rolka baš gadna.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti