Džemper, helanke i patike: Draganu Mirković u ovakvom izdanju nikad nismo videli, da li vam se sviđa

Džemper, helanke i patike: Draganu Mirković u ovakvom izdanju nikad nismo videli, da li vam se sviđa

Autor: | 05/10/2023

0

Dragana Mirković nastavlja put oko sveta. Posle Australije stigla je na severni deo planete, u Kanadu, gde je čeka nova serija koncerata. Pošto je u gornjem delu Zemljine polulopte već počela jesen, morala je da promeni i garderobu.

Instagram

 

Folk divu uvek viđamo u glamuroznim izdanjima, uglavnom u crnoj boji ili nekim tamnijim nijansama. Sada je, međutim, morala da se prilagodi vremenskim uslovima. Ovaj kežual stajling bio je savršen za uživanje u divnoj kanadskoj prirodi.

Pročitajte:  Roditelji nisu došli, nije imala ni venčanicu - Pogledajte u čemu se Dragana Mirković pre 23 godine udala za Tonija

Jezero Emerald, u prevodu smaragd, nalazi se u Nacionalnom parku „Joho“ u Britanskoj Kolumbiji na zapadu ove velike zemlje.

Instagram

 

Smešteno je između Vankuvera, Kalgarija i Edmontona, gradova u kojima živi mnogo naših iseljenika. Dragana se sprema da im zapeva, a energiju „puni“ u živopisnom krajoliku.

Pročitajte: Ovo je jedina fotografija Dragane Mirković u kupaćem posle 35 godina na estradi, a tek da vidite model - stvoren za žene u pedesetim

Topli džemper sa natpisom „Kanada“ i interesantnim šarama, među kojima se izdvaja jelen, ukomponovala je sa patikama i crnim helankama. Da li vam se sviđa Draganino „severnjačko“ kantri izdanje?

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još