U pauzi između takmičenja: Olga Danilović oduševila šik stajlingom, savršenim za početak proleća

U pauzi između takmičenja: Olga Danilović oduševila šik stajlingom, savršenim za početak proleća

Autor: | 21/02/2024

0

Stil Olge Danilović je besprekoran

Njen stil igre je, kažu eksperti, veoma agresivan, ali i onaj modni obara s nogu. Olga Danilović, jedna od naših najboljih i najlepših sportistkinja, poznata je po besprekornoj sportskoj eleganciji.

Instagram/danilovicolga

 

Termin koji se možda prečesto upotrebljava, jer ga većina žena i devojaka preferira, a može da bude i širok pojam, u slučaju zanosne teniserke koja je u januaru proslavila 23. rođendan dobija potpuni smisao. Visina i skladna figura doprinose savršenom utisku i kompletnijoj slici.

Pročitajte: Ovo čekaju godinama - Veliki dan za ćerku Predraga Danilovića, blista u zagrljaju poznatog kolege

Svako modno izdanje koje je do sada pokazala, kako na javnim događajima, tako i na društvenim mrežama, odgovara prilici i stoji joj kao saliveno. Atraktivna haljina, odelo, dres, patike, salonke... Ne sećamo se da je ikada napravila grešku.

Instagram/danilovicolga

 

A jedan sunčani dan u pauzama između takmičenja iskoristila je za šetnju sa ljubimcem. Društvo joj je pravio doberman. Bolji telohranitelj joj ne treba, primetio je neko od brojnih pratilaca. Stil Olge Danilović takođe je izazvao dosta pažnje, što se moglo primetiti ispod fotografije.

Pročitajte: Neverovatna transformacija mlade teniserke - Olga Danilović kakvu do sada nismo videli

Za ovu priliku starija ćerka Predraga Danilovića odabrala je udobnu sportsku obuću, trendi patike sa srebrnom zvezdom sa strane, široke tamne farmerke sa interesantnim detaljem u predelu kolena, kratku crnu jaknu i efektnu torbu u koju je stalo sve što joj je potrebno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dušan Petrović/Maybelline

Pročitajte još