Apsolutna dominacija Jelene Karleuše: Privatni avion i haljina sa skupom etiketom

Apsolutna dominacija Jelene Karleuše: Privatni avion i haljina sa skupom etiketom

Autor: | 11/07/2021

2

Stil Jelene Karleuše – niko kao ona

Privatni avion, savršen stajling, efektan nastup, oduševljena publika, božanstveni Ohrid... Upravo tako je izgledao prvi junski vikend Jelene Karleuše i prvi nastup posle korona-pauze, što je činjenica koja je unela dodatnu dozu uzbuđenja i „jedvačekanja“. Pop zvezda u Makedoniju je stigla u maniru holivudske dive – privatnim džetom, u atraktivnoj haljini koja je svima zapala za oči, ne samo zbog jakih boja i interesantnog printa već i zbog skupe etikete. „Versace“, ni manje ni više. U istom modelu smo, ne tako davno, videli kolumbijsku bombu Sofiju Vergaru.

Pročitajte: JK i Bijonse - Novi modni obračun o kojem svi pričaju

Miloš Miletić

 

Neposredno po dolasku u Ohrid JK je sa terase svog apartmana slikala čuveno jezero, a koliko je bila ponesena dobrom atmosferom i fantastičnim ambijentom pokazuje i snimak nastao dok se zagrevala za nastup. Naime, u jednom trenutku je izgubila ravnotežu i završila na podu. Srećom, nije se povredila, čak je i od tog „poteza“ uspela da napravi dobru zabavu.

Pročitajte: Sunčana strana ormana - Žuta je hit boja proleća

Miloš Miletić

 

Stil Jelene Karleuše - Skupo i ekscentrično

Kada se našla pred publikom, usledio je spektakl, kakav se od Jelene Karleuše i očekuje. Publici je, bez sumnje, drago što ponovo ima priliku da je vidi, ali jednog pitanja nije mogla da se spase – kada će, konačno, novi album?

Pročitajte: Na društvenim mrežama i portalima jednu stvar o Dušku Tošiću nikada nećete pronaći (foto)

Komentari (2)

Loading
Soki 15:32 11.07.2021
Odgovori

Da..privatni avion: verovatno njen. "Skupa etiketa": verovatno od najveće važnosti

Brankica Treskavica hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti