Satenska platforma, kristali i štikla od 15 centimetara: Poznate Srpkinje poludele za najtraženijim cipelama sezone (foto)

Satenska platforma, kristali i štikla od 15 centimetara: Poznate Srpkinje poludele za najtraženijim cipelama sezone (foto)

Autor: | 19/02/2022

0

Versace cipele osvojila poznate Srpkinje

Na listi najpopularnijih modnih artikala mesecima je jedan model iz jesenjeg Versace cipelarnika. Kvadratni oblik, četvrtasta pravilna štikla od 15 centimetara i platforma na dva sprata preko noći su osvojili svet. Čim su se pojavile u izlogu italijanske imperije, dočepale su ih trendseterke, influenserke, svetske zvezde i lansirale u modnu orbitu.

Pročitajte: Novi modni hit - Severina zaustavila saobraćaj u Zagrebu, sve oči uprte u neobične cipele (foto)

Getty Images

 

„Medusa Aevitas“ trenutno su najpopularnije cipele na svetu. Tajna njihove fatalne privlačnosti krije se u obliku i satenskim platformama kakve bi, sigurni smo, izabrala Barbika kada bi mogla da oživi. Nisu ni skupe – oko 1.300 dolara. Za divno čudo, Lejdi Gaga, osvedočena ljubiteljka višespratnih modela, nije bila prva koja ih je isprobala. Umesto nje videli smo Bijonse, Dua Lipu, Arijanu Grande, Belu Hadid, Tamaru Kalinić, Kjaru Feranji, koje su hrabro prošetale ovaj par ulicama Njujorka, Milana, Londona i Pariza.

Pročitajte: Iznenađenje za sve - Kim Kardašijan objavila fotografiju jedne poznate Srpkinje, evo o kome je reč

Profimedia

 

Versace cipele osvojile su i ove poznate Srpkinje

Najtraženija je pink varijanta, mada su u top pet i žuta, zelena i crvena. Na tankom kaišu oko gležnja nanizani su svetlucavi kristalčići iste boje, a tu je i zaštitni znak kuće Versace, glava meduze. Pogled na svet sa visine bacile su i neke poznate dame sa ovdašnje javne scene. Među prvima ona koja ima najviše hrabrosti za modna eksperimentisanjaJelena Karleuša.

Pročitajte: Apsolutna dominacija Jelene Karleuše - Privatni avion i haljina sa skupom etiketom

Instagram

 

Na neobičnu platformu skočile su i Milica Pavlović, Dunja Jovanić i druge.

Pročitajte: Crno na belo - Koliko Jelena Đoković zaista troši na garderobu (foto)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti