Letnja sezona može da počne: Kupaći Dragane Mirković glavna tema o kojoj se priča

Letnja sezona može da počne: Kupaći Dragane Mirković glavna tema o kojoj se priča

Autor: | 08/06/2021

2

Kupaći Dragane Mirković odneo brojne pohvale 

Leto i sve što dolazi sa njim polako vraća pozitivnu energiju svima nama... Sunce, kao glavni izvor vitamina D utiče na nasmejana lica i budi želju za odlaskom na daleke destinacije... Ništa drugačije nije ni kod Dragane Mirković koja je spakovala kofere i uputila se put toplog Dubaija.

Svesna da se život polako vraća u normalu, pevačica je odlučila da se opusti i „napuni baterije“ pred sezonu nastupa i druženja sa publikom. Složićete se da se ne pamti kada je kraljica narodne muzike poslednji put viđena u kupaćem kostimu, ali ovog puta kupaći Dragane Mirković glavna je tema na društvenim mrežama. 

Pročitajte: Povratak u detinjstvo - Dragana Mirković pokazala nestvarni vrt u Beču i uporedila ga sa rodnim Kasidolom

Nasmejana, vedra i raspoložena, Dragana je pokazala fanovima kako uživa u društvu delfina, a pratioci su odmah komentarisali da pevačica sjajno izgleda. Za razliku od njenih brojnih koleginica, kupaći Dragane Mirković je jednodelni, sveden i u crnoj boji. 

Instagram

 

Da li je želela da ostane neprimetna i da svojom pojavom ne privlači pažnju drugih ne znamo, ali sigurno je da je Dragana ispratila poslednji modni trend i izabrala baš onaj model koji sjajno pristaje njenoj kostituciji.

Kako se vama dopada? 

 

Komentari (2)

Loading
Vekosava 22:04 08.06.2021
Odgovori

Sve pohvale za umerenost u svemu pa i kada je model kupaćeg kostima u pitanju....

Violeta 16:13 09.06.2021
Odgovori

SREĆNA ŽENA JE LEPA ŽENA... ❤️... DRAGANA BLISTA.... BRAVOOOO 🍀❤️👍

hellomagazin.rs hellomagazin