Povratak u detinjstvo: Dragana Mirković pokazala nestvarni vrt u Beču i uporedila ga sa rodnim Kasidolom

Povratak u detinjstvo: Dragana Mirković pokazala nestvarni vrt u Beču i uporedila ga sa rodnim Kasidolom

Autor: | 07/05/2021

1

Dvorac Dragane Mirković često je meta srpskih i austrijskih medija zbog svoje raskoši. Pored unutrašnjosti, koja svakog ostavi bez daha, dom legendarne pevačice krasi i ogroman vrt u kojem Dragana voli da provodi svaki slobodan trenutak.

Pročitajte: Dragana Mirković emotivna - On je njen ponos (foto)

Iako godinama živi u Austriji, pevačica ne krije koliko voli svoj rodni Kasidol i kuću u kojoj je odrasla. Zato se trudi da, kad god joj obaveze dozvoljavaju, dođe u domovinu i uživa u porodičnom domu. Međutim, s obzirom na situaciju sa pandemijom korona virusa i nemogućnošću čestih putovanja, Dragana se trudi da u svom velelepnom dvorcu uživa podjednako kao u Kasidolu.

Nove objave Mirkovićeve na "Instagramu" to i dokazuju. Naime, prve majske dane estradna umetnica provodi u suncem okupanom vrtu svog doma u Beču. Prepoznatljiv osmeh joj krasi lice, a uz video na kojem se ljulja na ljuljašci duhovito je napisala: "Povratak u detinjstvo". 

Pročitajte: Dvorac Dragane Mirković u prazničnoj atmosferi - Folk zvezda danas slavi Uskrs (foto)

instagram printscren

 

Dvorac Dragane Mirković je oaza njene porodice, ali pevačica ne krije da se nikada u Beču neće osećati kao u rodnom selu kraj Požarevca, pa tako očekujemo da uskoro poseti roditelje i u potpunosti se vrati u najlepši period života - detinjstvo.

Komentari (1)

Loading
Dr Ljubisa Jovanovic 08:44 09.05.2021
Odgovori

Zdravo Dragana, javljam se sa Novog Zelanda, inace sam I ja rodom iz Pozarevca, a jednom si me posetila u bolnici, had to je make operisana. Pratim tvoje izvestaje na instagramu I drago mi je da si ostala prirodna I neizvestacena. Ja sam se dosta uzdigao duhovno, sada sam u Australiji kod srednje cerke kojak se udaje I uskoro stizem u Pozarevac I dragu Srbiju. Znam da si otvorila video stanicu I da ti sestra pomaze u radnu sa stanicom. Drago mi je da ti je sestra udata za mog skolskog druga I kolegu Asena. Puno pozdrava I ostani prirodna I dobra osoba kao sto I jesi.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti