Atraktivno i seksi: Džena Devan u omiljenoj modnoj kombinaciji svih trendseterki

Atraktivno i seksi: Džena Devan u omiljenoj modnoj kombinaciji svih trendseterki

Autor: | 26/08/2016

0
Instagram/The Catwalk Italia

Kada pogledate njen modni odabir tog dana (a i inače) nije ni čudo što je Džena Devan bila u centu pažnje kada je izlazila iz hotela na Beverli Hilsu pre par dana.

Glumica i plesačica prošetala je u beloj slip haljini golih leđa. Svilenkasta mini haljina na bretele od grudi se širi i savršeno pada i prati telo. Odličan komplet (mada čudan) ovom lepršavom modelu bile su svetlo roze antilop čizme otvorenih prstiju koje dosežu iznad kolena. Uz to je Džena ponela torbicu u boji obuće koju je nosila preko ramena, a na izgled je stavila tačku bordo jakim karminom i zalizanom kosom.

Iako glumica izgleda prelepo, ne možemo da se ne zapitamo kako joj u ovom letnjem izdanju sa čizmama (kog sve više imamo priliku da vidimo na trendseterkama) nije vruće, pogotovo po vrelini Los Anđelesa. Međutim, izgleda da glamurozan stil života, poznatim cicama koje su potpuno "poludele" za ovim trendom, to omogućava. Vozikanje od mesta do mesta, u uslovima po želji... pa, možda i nije tako teško.

Koliko se zgodnoj suprugi glumaca Čeninga Tejtuma svideo ovaj stajling otkrila je i postovima na Instagramu, pogledajte:

Just caught me in a casual moment? thank you @areyouami for my new favorite dress ??

Видео запис корисника Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan) дана 23. Авг 2016. у 3:42 PDT

Видео запис корисника Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan) дана 23. Авг 2016. у 6:29 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/The Catwalk Italia/Jenna Dewan Tatum

Slične Vesti

Pročitajte još