Čiji stil vam se više sviđa Taradži P. Henson ili Kuki Lajon?

Čiji stil vam se više sviđa Taradži P. Henson ili Kuki Lajon?

Autor: | 11/10/2016

0

Zvezda serije Empire Taradži P. Henson koja je ove godine dobila i Zlatni globus za ulogu Kuki Lajon u pomenutoj seriji jedna je od poznatih dama čiji se modni stil penje na lestvici trendi fashion dama.

Ova pevačica i glumica našla se u centru pažnje zahvaljujući liku temperamentne, luckaste Kuki čiji stil odlično ocrtava karakter samog lika. Snažna žena, koja zna šta hoće i koja se ne plaši da rizikuje i da zaštiti svoju porodicu po svaku cenu. Kao prava "mama lavica" Kuki nosi (malo je reći) upadljive, često napadne šik modele, najnovije trendove i sve to u jakim bojama. Kada uđe u prostoriju sve staje i svi gledaju u nju.

Iako je Taradžin dosta naučila od lika koji tumači, njena izdanja su nešto suptilnija i sofisticiranija, ali uvek sa odličnim zanimljivim detaljem.

Tako je bilo i u ponedeljak (10.oktobra) veče kada se glumica i pevačica pojavila u emisiji poznatog američkog voditelja Džimija Falona. Taraji je za druženje u emisiji izabrala kreaciju brenda Bibhu Mohapatra koju krasi miks kože i printa. Dekoltirana midi haljina na jednoj (većoj) strani tela ima belu, a na drugoj sivu boju koje su "prskane" sivim i crnim šarama kao da se ljušte. Najinteresantniji momenat ovog modela svakako je kožni "mrežasti" deo na grudima koji uskoj ženstvenoj haljini daje seksepilnu pomalo erotičnu notu.

Taraji je odlično ponela ovu haljinu uz sandalice sa kaišićem oko zgloba i strogi bob.

U nastavku pogledajte kako izgleda stil Kuku Lajon, a u galeriji Taradži P. Henson. Čiji vam se stil više sviđa?

Фотографија корисника Empire (@empirefox) дана 11. Сеп 2016. у 10:54 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/instagram/facebook/Empire

Slične Vesti

Najnovije vesti