Pet neizostavnih pravila nege pred venčanje

Pet neizostavnih pravila nege pred venčanje

Autor: | 13/02/2014

0

 

Nekoliko nedelja pre venčanja  treba da počnete da pripremate svoje lice i telo, da bi vaš izgled tog dana bio savršen. Evo stvari na koje posebno morate obratiti pažnju.

Pravilo br. 1: Kosa

Najmanje šest nedelja pre venčanja isprobajte frizuru koja će vam najviše odgovarati. Probni odlazak kod frizera vrlo je bitan, ali nakon odabira venčanice, jer kada se odlučite za frizuru potrebno je uzeti u obzir da li se ona slaže sa stilom venčanice kao i da li ćete imati odredjeni ukras za kosu ili veo.

Pravilo br. 2: Obrve

Posetite kozmetičara par nedelja pred venčanje, i akcenat stavite na obrve koje su jako bitne. Ostavite dovoljno vremena da vam obrve porastu ukoliko budete menjale njihov oblik a ne svide vam se.

Pravilo br. 3: Šminka

Šminka na venčanju je jako bitna. Ostavite dovoljno vremena da posetite nekoliko šminkera koji će odraditi probnu šminku i tek onda se odlučite za onog koji vam najviše odgovara ili vam se njegov način rada najviše sviđa.

Pravilo br. 4: Nokti

Nikako nemojte zapostaviti svoje nokte. Ako želite da sami vodite računa o svojim noktima do venčanja, savetujemo vam da svakog drugog dana nanosite sredstvo za jačanje noktiju i jednom nedeljno skraćujete ili ih turpijate. Ukoliko niste sigurni da li će vaš trud biti onakav kako ste vi zamislili, dajte svoje ruke profesionalcu. I u ovom slučaju nađite više salona koji će vam uraditi manikir ili nadogradnju/ izlivanje u zavisnosti od vaše zamisli.

Pravilo br. 5: Višak kilograma

Ako niste uspeli da se oslobodite viška kilograma a veliki dan se bliži, neka akcenat bude na detoksikaciji organizma ili detoksikaciji problematičnih zona na bazi gline. U ovom slučaju pojedine masaže bi bile od velikog značaja a o svemu tome možete da se raspitate u kozmetičkim salonima koje ove usluge nude.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin