Venčanja u 2014. godini: Poznati parovi koji su stali na ludi kamen

Venčanja u 2014. godini: Poznati parovi koji su stali na ludi kamen

Autor: | 25/12/2014

0

Ove 2014. godine mnoge zvezde su nas iznenadile svojim odlukama da stupe u brak. Neka venčanja, kao što je Novakovo venčanje, željno smo iščekivali, dok su na neki, kao što su Bred i Anđelina, iznenadili. Osim toga, ove godine oženila su se i dva velika zavodnika. Ova venčanja obeležila su 2014. godinu.

1) NOVAK ĐOKOVIĆ I JELENA RISTIĆ

Venčanje o kojem se kod nas definitivno najviše pričalo bilo je venčanje našeg najboljeg tenisera, Novaka Đokovića (27). On se 10. jula oženio sa Jelenom Ristić, sa kojom se zabavlja od 2005. godine. Ove godine njih dvoje su dobili i prvo dete, sina Stefana.

2) ŽELJKO JOKSIMOVIĆ I JOVANA JANKOVIĆ

Voditeljka Jovana Janković (33) i Željko Joksimović (42) u braku su već dve godine, ali su ove godine odlučili da obnove bračne zavete u crkvi. Oni su se venčali sredinom septembra u crkvi Aleksanda Nevskog u Beogradu.

3) ANĐELINA DŽOLI I BRED PIT

Iako već nekoliko godina žive u vanbračnoj zajednici i gaje šestoro dece, Anđelina (39) i Bred (50) venčali su se tek 23. avgusta 2014. Za venčanje se saznalo tek nekoliko dana nakon što je obavljeno. U bračnu zajednicu stupili su u Francuskoj, u svom dvorcu Miraval, a ceremoniji su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica.

4) DŽORDŽ KLUNI I AMAL ALAMUDIN

U to da se Džordž Kluni (53) ženi mnoge dame su teško poverovale, naročito one koje su pre Amal (36) bile sa njim. Venčanje je održano u Veneciji, 27. septembra, a slavlje su uveličale brojne poznate ličnosti. Sada se priča da njih dvoje planiraju da usvoje dete.

5) ADAM LEVIN I BEHATI PRINSLU

Pevač Adam Levin (35), jedan od najvećih holivudskih zavodnika, venčao se sa modelom Behati Prinslu (25). Venčanje ovog para koji je već dve godine u vezi održano je 19. jula u Meksiku.

6) KIM KARDAŠIJAN I KANJE VEST

Posle dve godine veze, Kim (34) i Kanje (37) venčali su se u maju ove godine. Kao poznati perfekcionista, Kanje se potrudio da 24. maj bude najlepši dan u njihovom životu.

7) VLADA  STANOJEVIĆ i MARIJA ŽUJOVIĆ

I voditelj Vlada Stanojević uplovio je u bračne vode ove godine. On se u novembru venčao sa svetskom prvakinjom u fitnesu, Ana Marijom Žujović. Venčanje je trebalo da se održi na proleće sledeće godine, ali oni nisu mogli da sačekaju i odlučili su da se venčaju dok su bili u Las Vegasu.

Izvor: zena.blic.rs

Foto: Life Content; profimedia.rs; Fame

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti