Anđelina Džoli: Otkrila zbog čega je posebno srećna u vezi sa Bredom Pitom

Anđelina Džoli: Otkrila zbog čega je posebno srećna u vezi sa Bredom Pitom

Autor: | 12/08/2014

0


Anđelina Džoli kaže da je Bred Pit divan porodični čovek.
Ova 39-godišnja glumica priznaje da se njihova veza umnogome razvila otkako su se zaljubili na snimanju "Gospodina i gospođe Smit", pa glumica, koja je prethodno bila u braku sa Bilijem Bobom Torntonom, kaže da su deca promenila njihovu dinamiku.
- Rasli smo kao par. Veza je jedna stvar kada ste tek zaljubljeni i sve je uzbudljivo. Ali, sada smo već mnogo godina zajedno i imamo decu, pa je to postala potpuno druga vrsta ljubavi. Nismo samo ljubavnici i partneri i prijatelji, on je porodičan čovek, a to mnogo volim u njemu i zbog toga sam presrećna što ga imam. Moja mama je bila samohrani roditelj i veoma se mučila da sve drži pod kontrolom - rekla je Anđelina za Hello.
Par ima šestoro dece - Medoksa (13), Paksa (10), Zaharu (9), Šajlo Novel (8) i petogodišnje blizance Vivijen i Noksa, a Anđelina kaže da su ona i Bred (50) odlučni da im budu pravi uzor.
- Jedna stvar o kojoj posebno vodimo računa je kako se ponašamo jedno prema drugom pred decom. Želimo da im budemo pravi primer kako da se ponašaju prema suprotnom polu.
Inače, šuška se da će se par uskoro venčati, a da će im na svadbi nastupati Bijonse i Džej Zi, čiji su fanovi deca po mnogima najlepšeg para na svetu.

Autor: Life Content
Foto: Getty

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti