Za one kojima treba promena: Frizura kao deo novog imidža (galerija)

Za one kojima treba promena: Frizura kao deo novog imidža (galerija)

Autor: | 13/10/2016

0

Ruku pod ruku sa trendovima u oblačenju dolaze nam i nove frizure, beauty trendovi koji jedni bez drugih ne mogu, koji se prate i nadovezuju. Trendseterke nas stalno uvode u nova fashion dešavanja o hit komadima, načinu na koji se nose i kombinuju. Dok neke od ovih trendova isprati samo odabrana, ekstaravganta i hrabara grupica ljudi, neki postanu masovno popularni. Jedan od takvih trendova jestu IN frizura za određenu sezonu.

Selebriti pripadnice lepšeg pola poznate su po velikim stalnim promenama kada je frizura u pitanju (a istina je da imaju i uslova za to). Poneka samo radi drugačijeg izgleda kom su sklone, a ponekad zarad projekta na kom rade.

Ove jeseni već smo videli neke radikalne promene poznatih cica vredne pažnje i "rizika".

Da biste dobili željenu frizuru i da biste bili sigurni da vam ona stoji, prvo treba naći dobrog frizera (kome verujete) koji će uz oblik vašeg lica odabrati pravi trend za vas. Zatim, kako vam ne bi bilo dosadno razmislite o mogućnostima za stilizovanje vaše "nove" kose, jer iako nisu sve selbriti, sve dama vole promene. Treće, uživajte u frizuri!

Za sve one koji nisu sigurni da li da naprave novi korak i ponesu novi izgled u galeriji mogu pronaći motivaciju i pogledaju poznate dame pre i posle novog imidža.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/cover images

Slične Vesti