Sada vam je potreban samo ovaj model pantalona!

Sada vam je potreban samo ovaj model pantalona!

Autor: | 04/11/2016

0

Verovatno zbog komfora koji polako postaje dominantan među fashion trendovima, helanke su, kako poslednja istraživanja pokazuju, znatno nadmašile do skoro omiljene farmerke kada je kupovina u pitanju. Međutim iako helanke sada mogu da se nose gotovo uz sve stilove, nisu baš pogodne za sve prilike, građu ili godine. Zato, dozvolite da vam predstavimo pantalone koje su jednako udobne (ako ne i udobnije) koje mogu nositi svi i to kako uz patike tako i uz štikle, a samo ime već dovoljno govori-track pant (trenerka-pantalone).

Iako je i ovo jedan od trendova 90-ih godina, sad su ove pantalone sofisticiranije i šik, od različitih i nešto tanjih materijala koji naglašavaju siluetu i prate liniju tela. One su bez džepova, dodatnih štepova i detalja jedino što ih krasi jesu vertiklane "trake" (koje izdužuju noge) drugačije boje.

Naravno sa njima je "došao" i novi stil nošenja pa ih zato kombinujte uz sve što inače nosite, košulje, rolke, slojevito, sa štiklama ili trendi patikama.

Jednom kada probate ovaj model koji laska svim siluetama, nećete moći da se odvojite od njega. Savršen za teške dane kada poželite da ne izađete iz trenerke, ali sada, sa njima izgledaćete ultra moderno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/instagram

Slične Vesti

Tagovi: fashion moda trend

Pročitajte još

Najnovije vesti