Jesenja street style inspiracija

Jesenja street style inspiracija

Autor: | 12/11/2016

0

Kišno, hladno i tmurno vreme svakako nije nešto čemu se posebno radujemo, ali nije da sa sobom ne donosi nešto lepo. Baš ono nam omogućava i inspiriše slojevita fashion izdanja. Savršeno da prošetate omiljene jesenje trendove, sakoe, suknjice sa zanimljivim grilonkama u boji (iako kod naših omiljenih modnih blogerki izgleda nije dovoljno hladno za to), mantile, čizmice različitih dužina, dugačke haljine.

Pronađite inspiraciju u sledećim kombinacijama i ponesite ono što najviše odgovara vašem stilu:

Uz jednostavnu ženstvenu, ali ne svečanu haljinicu obucite "bend majicu" i dodajte izgledu malo "oštriju" notu.

Kombinujte leopard print uz tamnu karo suknjicu. Iako različitih dezena držite se svega par boja i izgledaćete zanimljivo, šik.

Uklopite klasičan i edgy izgled u crno beloj kombinaciji, a ako dodate crveni aksesoar izgledaćete besprekorno. Sa pepito dezenom ne možete da pogrešite.

Različite teksture i nijanse iste boje daće vam "diva look" pogotovo ako su u kombinaciji hit trendova, dubokih pantalona sa faltama, rolkom, resama i dugim mantilom.

Belo i braon odlična su kombinacija, pogledajte samo izdanje na slici. Beli džins idalje je IN.

Zar nisu kožne pantalone, čizme iznad kolena, camel kaput i oversize košulja savršeno jesenje izdanje?

Patike su danas toliko moderna pa budite hrabre i ponesite ih uz klasičnu kombinaciju kako bi ste dobili neočekivan preokret. Suknja od tvida i košulja sa predugim rukavima pomoći će u tome.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/instagram

Slične Vesti

Tagovi: fashion moda trend

Pročitajte još