Modne zvezde SAG nagrada: Duboki dekoltei, Dior, vrtoglave potpetice i dijamanti (foto)

Modne zvezde SAG nagrada: Duboki dekoltei, Dior, vrtoglave potpetice i dijamanti (foto)

Autor: | 28/01/2019

0

Lejdi Gaga, Kethrin Zita-Džouns i Robin Rajt blistale su na sinoćnjoj dodeli nagrada SAG Awards održanoj u Los Anđelesu. Tri zvezde izabrale su slične krojeve haljina s dubljim dekolteom i visokim prorezom na haljini.

Lejdi Gaga izgledala je glamurozno u raskošnoj beloj kreaciji modne kuće Dior Haute Couture. Uz upečatljivu haljinu 32-godišnja kantautorka i glumica nosila je bele salonke s igla potpeticom. Ženstvena haljina potpuno je nova Diorova kreacija te je prvi put prikazana na modnoj reviji Kristijana Diora u Parizu pre nedelju dana.

Uz toaletu s dubljim dekolteom i visokim prorezom koji otkriva levu nogu Lejdi Gaga nosila je nakit Tiffany & Co., uključujući 18-karatni ogrlicu "choker" od žutog zlata i platine te ukrašenu s 16-karatnim brilijantima i dijamantima, četiri 18-karatne narukvice Tiffany T True i 18-karatne naušnice od žutog zlata i dijamanata.

Ketrin Zita-Džouns je svoju ženstvenu figuru peščanog sata naglasila u svetlucavoj tamnoplavoj haljini dizajnera Zuhaira Murada.

Senzualnu toaletu 49-godišnja zvezda kombinovala je uz crne sandale s tankim kaišićima Kristijana Lobutina, nakit modne kuće Chopard i clutch torbicu Džimija Čua.


Robin Rajt odlučila se za crno/tamnosivu kreaciju sa suptilnim srebrnim detaljima Oskara de la Rente.

Toaletu odvažnog dekoltea spojila je s vrtoglavo visokim sandalama s dva tanka kaišića brenda Džimi Ču, clutch torbicom Džudit Liber i nakitom Niwaka.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još