Glamur na jednostavan način: Lejdi Gaga elegantnim stajlingom pokorila crveni tepih

Glamur na jednostavan način: Lejdi Gaga elegantnim stajlingom pokorila crveni tepih

Autor: | 14/01/2019

0

Pevačica Lejdi Gaga plenila je pažnju na ovogodišnjoj dodeli nagrada Critic's Choice Awards u Los Anđelesu. Iako smo navikli na ekstravagantne stajlinge i couture haljine kada je u pitanju slavna pop diva, ovog puta Gaga je sve iznenadila jednostavnom, prozračnom, a opet glamuroznom i ženstvenom nežno ružičastom haljinom.

Elegantna maksi haljina bez rukava, ravnog dekoltea i dugačkog šlepa lepoj pevačici pristajala je kao salivena, a reč je o kreaciji s potpisom modne kuće Calvin Klein.

Decentnu haljinu pevačica je upotpunila visokim čizmama s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom, a celokupan look zaokružila je svečanim talasima po uzoru na holivudski glamur 50-ih i decentnom šminkom.

Osim glumice Glen Klouz koja je s Lejdi Gagom podelila nagradu za najbolju glumicu, sinoć su slavili i glumac Kristijan Bejl koji je osvojio nagradu za najbolju mušku ulogu, kao i nagradu za najbolju mušku ulogu u komediji, Maheršala Ali i Regina King koji su primili nagradu za najbolju mušku i žensku sporednu ulogu, Elsi Fišer koja je osvojila nagradu za najbolju mladu glumicu, dok je Olivija Kolman osvojila nagradu za najbolju žensku ulogu u komediji.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty