Bikove muče nemiri iz prošlosti, Device čeka emotivna kriza, a ovaj znak imaće najviše sreće u ljubavnim igrama

Bikove muče nemiri iz prošlosti, Device čeka emotivna kriza, a ovaj znak imaće najviše sreće u ljubavnim igrama

Autor: | 17/12/2023

0

Ljubavni horoskop za 17. decembar 2023. godine

Ovan

Ovo je period preispitivanja da li ste napravili dobar izbor na ljubavnom planu. Neki će učvrstiti svoje veze, jer osoba sa kojom su zadovoljava njihove trenutne kriterijume.

Slobodni mogu da očekuju simpatičnu romansu sa nekim koga su nedavno upoznali na nekom skupu. Nemojte previše da se iznenadite ako se ta veza ne održi, jer krajnje je vreme da izađete iz situacija koje nemaju perspektivu.

Takođe, jedna osoba konstantno privlači vašu pažnju, jer je neobična i do sada u životu niste imali prilike da upoznate nikog sličnog.

Shutterstock

 

Bik

Mogli biste da osetite grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno.

Bez obzira na nemire koji dolaze iz prošlosti, bićete srećni i u stabilnoj vezi, na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

Pročitajte: Poslednji u godini, a ubitačan - Ovaj retrogradni Merkur pomrsiće svima konce, posebno će patiti jedan znak

Blizanci

Skloni ste čestim promenama raspoloženja i lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, nemojte dozvoliti da izostanu romantika i nežnost.

Emotivna slabost ili zanos koji osećate prema jednoj osobi predstavlja dobar predznak, bez obzira na strogi glas razuma. Učinite neki poseban gest u prilog zajedničkoj sreći. Ako ste slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će vas šarmirati.

Rak

Povezanost s voljenom osobom biće jaka i zajedno ćete se dotaći nekih daleki i neobičnih tema. Pred vama su dani u kojima ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati.

Oni koji su još sami tražiće osobu iz svojih snova. Možda je i blizu...

Lav

U ovom periodu imate u planu da promenite nešto u svom izgledu, što će imati pozitivan efekat na suprotan pol. Zauzeti će biti obasipani pažnjom partnera. Nemojte da preispitujete motive voljene osobe, već prihvatite pažnju koja vam se nudi. Duboko u sebi želite da veza u kojoj se nalazite traje.

Ako ste u braku, moguće je neko iznenadno putovanje za praznike. Slobodni ne bi trebalo da započinju vezu ako nisu sasvim sigurni da žele da se upuste u takvu priču. Moguće je prijatno iznenađenje.

Čeka vas lep izlazak sa prijateljima koje niste videli duže vremena, a dragi su vam.

Shutterstock

 

Devica

Stalo vam je da prevaziđete emotivnu krizu i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Ipak, partner izražava jasno negodovanje i pokušava da vas uveri u drugačiji način razmišljanja.

Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu. Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate odnos, pokažite više razumevanja za partnera i zadovoljstvo će biti obostrano.

Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti deluju kao zamena za neke neostvarene želje. Na sreću, očekuje vas dobar epilog.

Vaga

U zanosu ponekad mislite da je sve moguće lako ostvariti. U ljubavnom životu ili odnosu sa voljenom osobom delujete vrlo energično. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu i ponašanju, ili o situacijama u kojima ste ostavili zapaženu ulogu. Godi vam nečija naklonost i pažnja.

Imate želju da se nametnete u nečijem društvu i vešto koristite svoje zavodničke sposobnosti. Priželjkujete uzbudljivu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa temperamentom i emotivnim statusom, odgovorite na priliku koja vam se nudi.

Ako ste slobodni, budite dovoljno taktični, sačekajte na novu priliku koja dolazi iznenada.

Škorpija

Ako ste u vezi bićete puni inicijative i stalno u pokretu, čime ćete pozitivno uticati na partnera. Umećete da unesete dinamiku i ispunite svaki zajednički trenutak. Vaš partner će vam se prepuštati i dopuštaće vam da predvodite i inicirate zajedničke aktivnosti, ali pazite da ne preterate. 

Dopustite partneru da povremeno preuzima vođstvo, predlaže zajedničke trenutke, vodi glavu reč. Ako budete nastojali da sve bude po vašem, doći će do neprijatne svađe u drugom delu meseca.

Ako ste slobodni počećete da privlačite osobe suprotnog pola poput magneta. Delovaćete izuzetno harizmatično, što će povećati vašu popularnost i doneti vam brojne šanse za novu emotivnu vezu. Čuvajte se pojačanih strasti jer biste mogli da se zaljubite u osobu sa kojom nećete imati sreće.

Pročitajte: Do samog kraja stres - Za ova tri horoskopska znaka decembar će biti najgori mesec

 

Strelac

Preplavljeni ste različitim emocijama, sve što ima ljubavni predznak privlači vašu pažnju i interesovanje. Predosećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pažljivo analizirate svog partnera ili osobu koja vam se dopada.

Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem. Mnoge stvari postaju dostižne kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom.

U kombinaciji mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu. Nema razloga da sumnjate u sebe kada je ljubav u pitanju.

Shutterstock

 

Jarac

Splet novih okolnosti donosi vam zadovoljstvo u ljubavnom životu. Lakše nego obično uspevate da privučete nečiju pažnju, atmosfera puna pozitivnih emocija unosi novu strast i tople boje u vaše raspoloženje. Godi vam interesovanje ili pažnja koju dobijate u društvu osoba sa kojima se susrećete.

Imate dobar predosećaj, priželjkujete novu romansu, strasnu ili uzbudljivu vezu. U skladu sa svojim temperamentom delujete neodoljivo na određene osobe.

Ako ste u vezi, potrudite se da usrećite voljenu osobu. Ponekad je lako ispuniti nečije želje i očekivanja, pod uslovom da ne zaboravite na one prave i najlepše vrednosti koje vas zbližavaju.

Vodolija

Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu.

Oni koji su u braku ili vezi balansiraće između partnera i porodice, s tim da će im odnos s voljenom osobom malo zapinjati. Samci će ostati kod kuće.

Ribe

Ovo je osetljiv period za vas u raznim aspektima. Moguće su emotivne blokade, bez obzira na to da li imate partnera ili ste slobodnog statusa.

Pratiće vas periodi izolacije ili emotivne distance, razne poteškoće. Savet je da skupite unutrašnju snagu i da imate puno strpljenja, jer za vas sviću novi sunčani dani, ispunjeni ljubavlju i srećom.

Ljubavni horoskop za 17. decembar preuzet sa astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti

Najnovije vesti