Vesna Zmijanac obožava zeta: Svi misle da smo u svađi jer se oni sele iz mog stana!

Vesna Zmijanac obožava zeta: Svi misle da smo u svađi jer se oni sele iz mog stana!

Autor: | 15/07/2019

0

Nikolija Jovanović i Relja Popović žive u skladnom braku, obožavaju svoju ćerku Reu, a tašta Vesna Zmijanac voli svog zeta i ni sa kim se ne svađa, iako mediji tvrde drugačije.

Otkako je u medijima osvanula vest da se Nikolija i Relja sele iz stana Vesne Zmijanac, krenule su spekulacije da na relaciji zet-tašta nije sve u najboljem redu i da je zbog nesuglasica mladi bračni par digao sidro i krenuo da traži novi smeštaj. Ali, izgleda da nije baš sve tako.

Vesna Zmijanac je na svoj, otvoren način objasnila da se ona ni sa kim ne svađa i da sve voli na podjednak način.

- Relja i ja se obožavamo. To što svi misle da samo u svađi jer se oni sele iz mog stana, nije tako. Mi nikad i nismo živeli pod istim krovom. Normalno je da hoće da kupe svoj stan kad ga nemaju i da budu sami. Šta mi imamo da se raspravljamo, deca su deca, unuci su unuci i tu nema mnogo rasprave. Kud koji mili moji i svako ide gde voli - rekla je Vesna u razgovoru za Blic.

Iako već u sedmoj deceniji, Vesna godine ne prihvata i starost je za nju tek reč koja se u napisima prečesto rabi, nastupa i radi punom parom.

- Ako grip i kijavica u mojim godinama znače da smo nezdravi ili imamo neki problem, to je to. Hvala bogu zdrava sam, malo me bole kosti, ali od toga se, kako kažu, ne umire. Nemam nikakav ozbiljan problem, radim mnogo, zapravo nikad više. Malo se poneki put premorim i mislim gotovo, kraj, umirem, ali izgleda da se od pevanja ne umire tako lako - kroz osmeh kaže ona.

 

https://www.instagram.com/p/Bzy_XjaoW4H/

Vesna je otkrila i kako se zabavlja sa unukom Reom, ali i da bi želela da joj Nikolija podari još jedno unuče.

- Ne mogu da je ispratim ni pod razno. Mogu da sednem, a ona da mi skače po glavi. Ali najsrećnija sam kad sam sa njom. Radujem se da bude još koje unuče, a lako ću da izdržim da ih čuvam, samo da Nikolija rodi.

https://www.instagram.com/p/BzyrqaPARcO/

hellomagazin.rs ATA Images