Vesna Zmijanac više ne želi da ćuti o zetu Relji, javno otkrila šta joj je dužan

Vesna Zmijanac više ne želi da ćuti o zetu Relji, javno otkrila šta joj je dužan

Autor: | 21/09/2023

0

Vesna Zmijanac pre nekoliko meseci zabrinula je javnost zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Folk diva je bila hitno operisana na Kliničkom centru i ugrađen joj je bajpas, posle čega je usledio duži oporavak. Imanje na Bukulji, u mirnoj i prelepoj prirodi, bilo je idealno mesto za nju. Da razloga za brigu više nema pokazala je preksinoć, kada se pojavila na rođendanu kod svog frizera Borisa Obreškog.

ATA Images

 

Bio je to Vesnin prvi javni izlazak posle operacije, pa su se, očekivano, oko nje okupili svi prisutni predstavnici medija. Legendarna pevačica priznala je da se uželela mikrofona i publike i da ovoliku pauzu nikad u karijeri nije napravila.

Pročitajte: Niko ne zna koliko su bliski - Ovaj poznati pevač ne odvaja se od bolesne Vesne Zmijanac, velika joj je podrška

Toliko joj je nedostajala muzika, da je na zabavi čak i zapevala, dokazujući da je spremna za nastupe. Pevanje je lekovito, rekla je i dodala da mora da se pazi.

Ata Images

 

Na licu mesta je otkrila ko se od kolega najviše zabrinuo kada je čuo da je imala intervenciju. Zlata Petrović poslala joj je najemotivniju poruku, čak je jednom kroz šapat upitala njenu ćerku Nikoliju da li im je potreban novac. Javila se, kaže, i Lepa Brena jedne noći u 23 časa.

‒ Rekla mi je: „Mala, nemoj da me zezaš! Šta da radim bez tebe? Ti si moja jedina konkurencija i ja tvoja. Pod hitno da si ozdravila!“

ATA Images

 

Iako ih godinama prate priče da su u zategnutim odnosima, Vesna je otkrila da jedva čeka da joj zet Relja napiše novu pesmu.

Instagram

 

 


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević, Dušan Petrović