Sin Đorđa Balaševića: Tata poručuje da će se možda čak i boriti na megdanu

Sin Đorđa Balaševića: Tata poručuje da će se možda čak i boriti na megdanu

16/11/2019

0

Legendarni pevač se oseća dobro, oporavak teče po planu

Vest da je kantautor Đorđe Balašević zbog ugroženog zdravstvenog stanja primljen na Institu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici potresla je njegove mnogobrojne obožavaoce. Zbog toga je sinoć otkazan koncert u Kragujevcu, a ćerka legendarnog pevača Beba Balašević prva se oglasila na društvenim mrežama i potvrdila da je njen otac dobro.

–  Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje… Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda…

 

– Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti… Za koji dan će biti sve sasvim ok, pa nastavljamo… Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo – rekla je Beba a onda se nadovezala i druga ćerka Jovana i istakla da se njihov otac oseća dobro.

Jovana Balašević: Plakala sam jer su mi vređali oca

- Da predupredim sve koji će mi postaviti sledeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan i u Kamenici. Hvala svima koji brinu i imaju razumevanje zbog otkazanog koncerta - napisala je Jovana Balašević na Instagramu.

Sada se oglasio i Đoletov sin Aleksa, koji tvrdi da se njegov otac oseća toliko dobro da je spreman i za megdan.

- Za sve što pitaju kako je moj tata, on poručuje da će se možda čak i boriti na megdanu kako se oseća - poručio je Aleksa.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Ata/Facebook

Slične Vesti