Seka Aleksić već spremna za Novu godinu: Vadila sam se na to da se sve dopada Jakovu i da je on izabrao sve ukrase!

Seka Aleksić već spremna za Novu godinu: Vadila sam se na to da se sve dopada Jakovu i da je on izabrao sve ukrase!

Autor: | 27/11/2019

0

Nova godina je uskoro tu, jer decembar će proleteti za čas, a Seka Aleksić, koja svake godine u svom domu napravi pravu čaroliju, već je počela sa kupovinom ukrasa i dekoracija za jelku i dom.

Naravno, kada je mama vesela i obožava praznik, a pride joj u tome pomaže i sin Jakov, tata Veljko može samo da se pomiri sa situacijom i prihvati da će iz prodavnice kući otići s punim gepekom!

- MUŽ: Sve ćemo ovo staviti na jednu jelku?! (Mislim na slikama nije sve ima togaaa skoro puna kolica) JA: Sveeeeeeeeeeee... pa ko ovome da odoli?! Da se razumemo, vadila sam se na to da se sve dopada Jakovu i da je on izabrao sve ovo u radnji. Ljudi, ova prodavnica je bukvalno kao bajka, toliko je sve lepo i nežno tamo da bih, čini mi se, mogla i da prespavam! Da li me primate?! - šaljivo je poručila Seka kojoj je ovo već druga "tura" kupovine ukrasa u jednoj od radnji u gradu koja ju je oduševila izborom.

Nova godina kuca na vrata, da li ste započeli sa ukrašavanjem svog doma?

A šta je sve odabrala možete pogledati u galeriji fotografija koja je pred vama, a koje je snimila Seka i sve će ove lepe stvarčice da nađu mesto na jelci i u njenom domu.

- Drugari, bliži nam se i ukrašavanje doma za novogodišnje i božićne praznike! Otkrila sam fenomenalno mesto za snabdevanje! Juče smo birali kombinacije boja za novogodišnju bajku koju će oni uskoro postaviti u našem domu! Kako vam se čine ove boje?! Pišite mi kako ćete vi ukrasiti svoj dom?! Koje su boje aktuelne kod vas ove godine?! - upitala je Seka svoje fanove, a i mi vas pitamo kako ćete i da li ćete ove godine ukrasiti dom, da li ćete imati jelku...

Nova godina je na pragu, pišite nam u komentarima ispod posta na našoj Fejsbuk stranici šta ste vi pripremili ili tek pripremate za ovu noć!

Hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Najnovije vesti