Seka Aleksić podržala Severinu: Zastrašujuće, žao mi je majke i deteta

Severina Kojić izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom

Nakon višegodišnje borbe starateljstvo nad sedmogodišnjim Aleksandrom je nepravosnažnom odlukom pripalo ocu Milanu Popoviću. Severina ima pravo da dete viđa nekoliko puta nedeljno i svakog drugog vikenda.  Ova vest je, pišu hrvatski mediji, šokirala Severinu.

 Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga što je napravljen presedan u postupanju, izjavila je pevačica za Jutarnji.hr navodno se gušeći u suzama, a kako je određeno odlukom suda i privremenom merom, u sina Aleksandra je pratnji supruga Igora predala Milanu Popovću.

Severina u suzama: Nisam ovo očekivala!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) on

Severini je podršku pružio i svekar Dragan Kojić Keba:

– Zločin je i presedan nakon sedam godina oduzeti majci dete. i taj “rat” šteti najviše detetu jer dete(ali) kada dovoljno odraste lako odlučuje kome će i koliko vremena posvetiti. Rešiće to mali Aleksandar i pre vremena postati Veliki Aleksandar. Video sam i osetio tu mudrost u njegovim iskrenim dečjim okicama. Daće Bog, biće to sve okej – poručio je Keba.

Uz pevačicu su u ovim teškim trenucima i mnoge koleginica. Među prvima podržala je Jelena Karleuša, potom i Nataša Bekvalac,a sada se oglasila i Seka Aleksić.

Severina posvetila pesmu sinu Aleksandru: To je nešto najlepše što sam čula

 I više nego zastrašujuće. Žao mi je majke i deteta. Kako god da bude na kraju, deca ispaštaju u ovakvim situacijama. Zar ne bi trebalo da cilj svakog tate i svake mame bude da su nam deca srećna? — zapitala se Aleksićeva na Instagramu.

Hellomagazin.rsAta/Instagram

Više o temama: