Zavela ga poznata voditeljka: Vuk Kostić u vezi sa ovom harizmatičnom plavušom?

Zavela ga poznata voditeljka: Vuk Kostić u vezi sa ovom harizmatičnom plavušom?

Autor: | 12/12/2019

0

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić su u vezi od oktobra

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić su u vezi, koju se trude da sačuvaju daleko od očiju javnosti, prenosi list "Alo". Oni se navodno viđaju od početka oktobra.

 Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja pre nešto više od dva meseca. Na početku je sve delovalo kao prijateljstvo, međutom dopali su se jedno drugom i shvatili da bi trebalo nešto da pokušaju — otkriva izvor za list Alo, i dodaje da su srećni i zaljubljeni.

Ana Mihajlovski: Skupite hrabrost i izađite iz virtuelnog sveta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Oct 25, 2019 at 3:19am PDT


Vuk je zaista pravi džentlmen i trudi se da pokaže Ani koliko mu je stalo do njihovog odnosa, a, s druge strane, ona ne krije da joj se glumac veoma dopada. Deluju srećno i zaljubljeno, a sigurno je da za medije neće govoriti o njihovoj vezi jer ni on ni ona nikada nisu voleli da medijski eksponiraju privatni život -tvrdi izvor.

Vuk,  koji inače ne voli da govori o privatnom životu, na pitanje novinara " Blica " da li je istina da je u vezi sa šarmatnom voditeljkom, nije ni demantova ni potvrdio navode da su u vezi.

Glumac je nakon dve godine stavio tačku na vezu sa Aleksandrom Popović, zbog kako se navodilo različitih pogleda na budućnost.

– Iako je uoči svog četrdesetog rođendana, Vuk jednostavno nije spreman da se skrasi i posveti porodici i deci, to se ipak neće dogoditi. I baš zato što je Aleksandru koja je predivna devojka previše poštovao i voleo i kao partnerku, ali i kao čoveka, bili su iskreni jedno prema drugom i krenuli u budućnost različitim putevima. Shvatili su da posle ljubavne veze koje je bila i te kako lepa za oboje, njih dvoje nemaju istu zamisao za godine koje su pred njima. Nisu želeli da jedno drugo izgube kao prijatelja, te su seli i rekli šta imaju –

Ana Mihajlovski ima sjajan odnos sa bivšim suprugom: Goran je moj glas razuma

Ana Mihajlovski se pre tri godine razvela od Mirka Grubina, sa kojim ima dvoje dece - ćerku Zoju (9) i četvorogodišnjeg sina Petra.  Lepa voditeljka ima i ćerku Ivu (12) iz veze sa vlasnikom "Emotiona" Goranom Stamenkovićem.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram