Zgodni Bali beg najzad pokazao sina: Lep na tatu ili na mamu Fahrije?

Zgodni Bali beg najzad pokazao sina: Lep na tatu ili na mamu Fahrije?

Autor: | 15/12/2019

0

Lepi Bali beg, turski glumac Burak Ozdživit (34), koji se proslavio ovom ulogom u 'Sulejmanu Veličanstvenom', oženio se s Fahrije Evdžen (32) 2017.godine, a početkom proleća su dobili i prvo dete, sina Karana.

Iako je stigao nešto pre vremena, maleni Karan nije pravio previše problema svojoj mami na rođenju, jer je hrabri Bali beg bio uz još hrabriju mamu Fahrije. Termin za porođaj je bio 20. arpila, ali Karan je požurio, preneo je turski Sabah.

Fahrije i Burak su pokušali da svoj privatan život odvoje od javnosti i sačuvaju ga samo za sebe, ali to je bilo zaista neizvodljivo.

Bali beg i njegova lepa supruga su postali jedan od najomiljenijih parova, ne samo u Turskoj već i u čitavom svetu.

Bali beg nije mogao da pobegne paparacima i novinarima, ma koliko se trudio.

Turski Hurijet je prvi objavio da par očekuje sina, a onda je krenula lavina vesti po svim ostalim medijima, dok Burak i Fahrije najzad nisu poklekli i otkrili da zaista očekuju rođenje sina.

Oduševljenje medija, ali i beskrajna radost što će postati roditelji, naveli su Buraka i Fahrije da nerođenom sinu otvore profil na Instagramu, te je ubrzo čitav svet saznao da će se zvati Karan! 

I pre nego što se rodio dečak je već imao 100.000 pratilaca na Instagramu!

Mnogi su osudili ovakav potez Bali bega, jer su posumnjali da se radi o marketingu i to onom najgorem, mislivši da će pospešiti popularnost putem deteta.

Ipak, Karanov Instagram profil i dalje ne sadrži ni jednu fotografiju, a Burak je objasnio da su ga otvorili jer su želeli da zaštite ime i objave vezane za svog sina, pretpostavljajući da će se nakon rođenja pojaviti lažni nalozi i slike.

Javnost se umirila, a sve do sada niko nije znao kako izgleda dete zgodnog Bali bega i zanosne Fahrije.

Mama je ponosno postavila fotografije gde je sa sinom, koje su za samo jedan dan dobile peko dva miliona lajkova i bezbroj komentara!

- Karan, moj svemirski kapetan - poručila je mama.

https://www.instagram.com/p/B6C7SP4gDWQ/

Na Instagramu, ali i ostalim društvenim mrežama je momentalno krenula rasprava na koga dečak više liči: Na zgodnog Bali bega ili lepu Fahrije?

Šta vi kažete?

Na koga više liči maleni Karan?

Na tatu, isti je Burak!
Na mamu Fahrije, presladak je!
Na oboje, nasledio je najlepše i od Bali bega i od Fahrije!

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

https://www.instagram.com/p/BzTMVwnAixG/

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Profimedia

Slične Vesti