Sin najlepšeg turskog para proslavio prvi rođendan: Na koga vam liči preslatki Kerem?

Sin najlepšeg turskog para proslavio prvi rođendan: Na koga vam liči preslatki Kerem?

Autor: | 19/01/2024

0

Sin Buraka Ozdživita proslavio prvi rođendan

Prvih dana prošle godine Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen postali su roditelji još jednog dečaka. Dali su mu ime koje vodi poreklo iz arapskog jezika, a znači plemenit, velikodušan, srdačan. Danas je u domu popularnog turskog para velika fešta jer mali Kerem slavi prvi rođendan.

Instagram

 

Važan datum zaslužuje objavu na Instagramu, a prva se oglasila lepa glumica.

Pročitajte: Kraj višemesečne agonije - Burak i Fahrije konačno progovorili o razvodu

“Sin mi razgali srce kad god ga pogledam, oduševljava me osmehom, sve procveta u meni jer miriše na cveće... Srećan rođendan, srce moje! Toliko te volim”, napisala je Fahrije uz fotografiju dečaka, a ubrzo su usledile i zajedničke, uz natpis “moj mali princ”.

Instagram

 
 

Kerem je nešto najslađe što ćete danas videti, verujte nam... On je mamin princ, a tatin – lav. Tako ga je predstavio Burak na svom nalogu.

Instagram

 

Zgodni Bali-beg i njegova supruga dugo su drugog sina krili od javnosti. Keremovu prvu sliku objavili su dva meseca posle njegovog rođenja, a ni kasnije nisu preterivali.

Sada je dečak nešto stariji, pa već može da se proceni na koga liči. No, polemike između fanova su žustre: jedni tvrde da je isti otac, kao i stariji sin Karan, dok neke podseća na lepu mamu.

Instagram

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti