Blejk Lajvli zablistala na crvenom tepihu tri meseca posle porođaja i otkrila kako njen život sada izgleda

Blejk Lajvli zablistala na crvenom tepihu tri meseca posle porođaja i otkrila kako njen život sada izgleda

Autor: | 29/01/2020

0

Blejk Lajvli pojavila se na premijeri svog novog filma, a javnost je oduševjena kako izgleda samo tri meseca nakon trećeg porđaja 

Blejk Lajvli (32) i njen suprug Brajan Rejnolds (42) privatni život vešto čuvaju od očiju javnosti. A da su srećni u zaljubljeni kao prvog dana, najviše govore njihovi osmesi.

Krajem prošle godine poznati holvudski par po treći put ostvario se u ulozi roditelja. A da je glumica uopšte i bila u blagoslovenom stanju, otkrili su tek kada je Blejk bila u poodmakloj trudnoći. Ona se na premijeru Brajanovog novog filma u maju prošle godine, pojavila u pripijenoj haljini, koja je jasno pokazala trudnički stomak.

Porođaj je protekao u tajnosti, a treća beba u njihov dom stigla je u oktobru.  Iako nisu želeli da govore o svom privatnom životu, niti da otkriju pol bebe, u javnost je samo izašla izjava njegovog bliskog prijatelja.

- Presrećni su zbog prinove. Baš su zaljubljeni i usklađeni par, i priželjukuju da imaju desetoro dece - rekao je izvor za "People".

Par već ima dve ćerke Džejms (5) i Ines (3), a još uvek nije otkriveno ime treće devojčice.

Blejk Lajvli prelepa i zavodjiva samo tri meseca posle porođaja

I dok su mnogi očekivali da je Blejk dugo posle trećeg porođaja neće pojavljivati u javosti, ona je napravila pravi bum na crvenom tepihu.

Zbog premijere njenog novog filma "The Rhythm Section Blejk" je samo na nekoliko sati ostavila svoje mališane u toplom domu, obukla prelepu toaletu i po ko zna koji  put pokazala zbog čega važi za jednu od najlepših žena Holivuda.

Crna plišana haljina, sa damskim dekolteom i prelepom ogrlicom od smaragda učinile su da Blejk izgleda zanosno i prelepo.

Rajan Rejnolds pokazao možda i najgore izdanje svoje supruge Blejk Lajvli (foto)

Iako je pre samo tri meseca rodila treće dete, višak kilograma skoro da je neprimetan. Slavna glumica komplimente je primala sa svim strana, a osmeh nije skidala sa lica.

Blejk Lajvli iskreno o svom životu nakon trećeg porođaja 

Glumica je samo dan pre crvenog tepiha, na kom je zabistala kao u devojačkim danima, gostovala u čuvenoj emisiji "GMA".

Odlično raspoložena, sa osmehom je pričala o svom životu posle trećeg porođaja. A iskreno je rekla i  kako preživljava jedan sasvim običan dan sa troje živahnih mališana.

- Dolazak treće bebe u kuću... Hm, nama to izgleda sada kao da smo posle dvoje dobili ne treće, nego 3.000 dete - nasmejala je Blejk sve u studiju i nastavila:

- Imamo previše dece. Veoma je ludo svakog dana. Kao da ih imamo beskonačno mnogo.

Glumica je navela i da je stalno slušala od ljudi koji imaju troje dece, da posle dvoje, treća beba uopšte ne bude problem. Ali u njihovom domu, situacija je sasvim drugačija.

Podrška supruga Rajana je ogromna 

U svakom momentu Rajan Rejnolds je uz svoje dame i najveća im je podrška, posebno supruzi.

On je pre nekoliko dana iskreno naveo da mu ništa nije problem da uradi u toku dana ili noći, ali jedna stvar postaje sve teža.

- Izlasci iz kuće postaju sve teži i teži. Sve postaje još teže kada mališani dotrče i krenu sa pitanjima: "Gde ideš", " Kada ćeš se vratiti?", "Zašto nas ostavljaš?" - rekao je slavni glumac.

 

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti