Rajan Rejnolds progovorio o očinstvu i kćerkici Violet

Rajan Rejnolds progovorio o očinstvu i kćerkici Violet

Autor: | 28/01/2015

0


Glumački par Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli krajem decembra prošle godine dobili su prvo zajedničko dete, malenu Violet koja je u potpunosti promenila njihove živote.
I dok je dvadesetsedmogodišnja glumica izjavila kako joj uloga majke deluje sasvim prirodno njen 11 godina stariji suprug žali što ne može više da učestvuje u odgajanju naslednice.
- Malo mi je teško jer je ovo prvi put da sam odsutan od kuće otkako sam postao otac - izjavio je glumac koji se pojavio na premijeri svog filma "Mississippi Grind" na Filmskom festivalu Sandens u Juti.
- Fascinantno je kako čovek može biti tako srećan i iscrpljen u isto vreme. Poput kokaina, samo bez ružnih posledica - rekao je okupljenim novinarima Rajan koji se trudi da svojoj supruzi pruži što veću podršku.
Da je pred njima mnogo srećnih, ali i napornih trenutaka svedoči i izjava koju je zvezda serije "Tračara" nedavno dala za magazin "People".
- Violet će biti moje najstarije dete, a imaće još braće i sestara. Srećna sam što ću gledati kako će svaka prinova uticati na stariju decu i kako će se razvijati porodična dinamika - rekla je glumica, koja je najmlađa od petero dece u porodici, dok Rajan ima trojicu braće.

Autor: Life Content
Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti