Kakav životni udarac: Blejk Lajvli slomljena od bola, najgora vest prenosi se Holivudom

Kakav životni udarac: Blejk Lajvli slomljena od bola, najgora vest prenosi se Holivudom

Autor: | 10/06/2021

0

Osmeh Blejk Lajvli u sekundi je nestao, a svi strani mediji prenose da je glumicu zadesila velika porodična tragedija. Naime, otac Blejk Lajvli Erni, inače poznati glumac, preminuo je u 75. godini. Uzrok smrti su problemi sa srcem, a život je, nažalost, izgubio 2. juna u Los Anđelesu.

Problemi sa srcem javili su se još 2013. godine kada je imao i operaciju zahvaljujući kojoj je postao prvi čovek koji se podvrgnuo takvoj vrsti terapije. Naime, reč je o operativnom zahvatu koji uključuje ubrizgavanje njegovih sopstvenih matičnih ćelija u srce kako bi se oporavili mišići i arterije. Otac Blejk Lajvli bio je veoma cenjen glumac i mentor, pa je vest o njegovoj smrti uznemirila Holivud. 

Pročitajte: Glumica Blejk Lajvli iskreno o borbi sa viškom kilograma: Kako sam smršala

Guliver Getty Images

 

Pre nego što je postao glumac Erni je bio profesor engleskog jezika i književnosti, ali i kapetan američkih marinaca. Učestvovao je i u Vijetnamskom ratu. Tokom 45 godina  karijere pojavio se u mnogim poznatim serijama i filmovima kao što su „The Dukes of Hazzard“, „Murder, She Wrote“ i „Seinfeld“.

Lajvli je iza sebe ostavio neutešnu suprugu Elejn, sa kojom se venčao pre 41 godinu, petoro dece, zeta Rajana Rejnoldsa, sestru Džudit i nekoliko unučadi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti