Ovo je mnogima promaklo: Bredli Kuper uhvaćen sa bivšom na dodeli Oskara (foto)

Ovo je mnogima promaklo: Bredli Kuper uhvaćen sa bivšom na dodeli Oskara (foto)

Autor: | 10/02/2020

0

Bredli Kuper uhvaćen je sa bivšom devojkom, slavnom glumicom, kako tokom ceremonije dodele Oskara nasmejano ćaska i uživa u njenom društvu 

Noć koja je za nama, u svetu filmske industrije donela je velika iznenađenja. Na prestižnoj manifestaciji "Dodela Oskara", ovde godine trijumfovao je južnokorejski film "Parasite”. Ostvarenje reditelja Bong Džun Hoa dobilo je Oskara u čak četiri kategorije.  Za najbolji film, za najbolji međunarodni film, za režiju i za originalni scenario.

Oskar su sa sobom poneli i Hoakin Finiks, Rene Zelveger, Bred Pit...

Ko je sve osvojio Oskara ove godine pogledajte OVDE!

I dok su se mediji bavili glavnim temama večeri, iza kulisa dogodio je jedan zanimljiv susret.

Bredli Kuper nekada je voleo nju

Čini se da je javnost usled brojnih ljubavnih vesti vezanih za Bredlija Kupera (45) skoro i zaboravila da je njegova ljubav, skoro pre deceniju, bila upravo Rene Zelveger (50).

Nakon što je Rene primila Oskara za najbolju žensku ulogu, par se susreo u bekstejdžu.

Njihovi osmesi govore samo jedno - da su i posle devet godina od prekida u sjajnim odnosima.

Rene i Bredli zabavljali su se oko dve godine, a da je veza bila ozbiljna govori i podatak da su nekoliko meseci živeli zajedno pre nego što su se rastali u martu 2011. godine.

- Ne mogu da je dovolno nahvalim i kažem lepih stvari za nju. Ja je jednostavno volim - rekao je glumac za "Entertainment Tonight" 2010. godine dok je ljubav između njih cvetala.

On je dodao i da obožava da sarađuje na filmu sa Rene, prvenstveno jer mnogo može da nauči od nje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели showbuzz.hr (@showbuzzhr) дана 10. Феб 2020. у 6:46 PST

Koliko je njihova ljubav bila jaka, dokaz je i to da je slavna glumica odlučila da se usled iznenadne smrti Bredlijevog oca, ne pojavi na dodeli Zlatnog globusa u januaru te iste godine.

I prošle godine Bredli je bio glavni zavodnik na dodeli Oskara

I dok ove godine štampa piše o susretu Bredlija i Rene, prošle godine u jeku je bila afera sa pevačicom Lejdi Gagom.

Iako je tada još uvek bio u vezi sa manekenkom Irinom Šajk, ovaj trač definitivno je uzdrmao njihov odnos, pa su se ubrzo nakon toga i razišli.

A ovih dana priča se i da holivudski glumac ima novu devojku.

Bredli Kuper u vezi sa 14 godina mlađom koleginicom?

Izvor blizak Bredliju tvrdi za “National Enquire” da je nedavno uhvaćen sa kubanskom glumicom Anom de Armasi da je bilo jasno da među njima nešto više od prijateljstva.

- Bilo je jasno da flertuju. Par je početkom meseca uživao na ručku pre dodele Zlatnih globusa i hemija među njima je bila očigledna - tvrdi izvor.

Ipak, uprkos ovim glasinama ni Bredli ni Ana se nisu oglasili ovom povodom dok je izvor blizak glumcu demantovao ove navode za “Gossip Cop” .

Sramota na dodeli Oskara: Slavnog glumca su jednostavno zaboravili (foto)

-  Oni su samo prijatelji koji su zajedno sarađivali još 2016. godina na snimanju filma ‘War Dogs’– rekao je Bredlijev blizak prijatelj.

Ana de Armas rođena je 1988. godine. Profesionalnu karijeru je započela 2006. godine igrajući uglavnom u španskim sapunicama. Zatim se 2014. odlučila za odlazak u Holivud. U trileru “Knock Knock”  u kom je glumila rame uz rame sa Kijanu Rivsom privukla je pažnju javnosti. A prava slava stigla je nakon filma “Hand of Stone” sa Robertom de Nirom.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram