Sramota na dodeli Oskara: Slavnog glumca su jednostavno zaboravili (foto)

Sramota na dodeli Oskara: Slavnog glumca su jednostavno zaboravili (foto)

Autor: | 10/02/2020

0

I ove godine sramota na dodeli Oskara! U posebnom delu večeri "In memoriam" počast je odata preminulom Kirku Daglasu, kao i košarkašu Kobiju Brajantu, ali ne i ovom sjajnom glumcu

Oskar za najbolji film noćas je na 92. dodeli na iznenađenje svih dodeljen južnokorejskom filmu “Parasite”, dok je Hoakin Finiks nagrađen za najbolju mušku, a Rene Zelveger za najbolju žensku glavnu ulogu.

Dodela Oskara 2020: Veče južnokorejskog filma “Parasite”, Hoakina Finiksa i Rene Zelveger

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели No stage fright ? (@nsfgram) дана 10. Феб 2020. у 3:35 PST

Film “Parasite” je osvojio ukupno četiri Oskara. I to za najbolji film, za najbolji međunarodni film, za režiju i za originalni scenario. Tri Oskara dobio je film “1917” – za fotografiju, vizualne efekte i montažu zvuka. Dok su “Once Upon a Time… in Hollywood” i “Le Mans ’66” osvojili po dve nagrade.

I Bred Pit okitio se ovim prestižnim priznanjem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lisa Ashworth (@lisa4loveandlaughter) дана 10. Феб 2020. у 3:38 PST

Tokom obraćanja, ponele su ga suze, pa je u jednom momentu i zaplakao. On je, naime, po prvi put javno neku svoju nagradu posvetio svojoj deci.

- Ovo je za moju decu, koja utiču na sve ono što radim. Obožavam vas. Ovu nagradu posvećujem i Kventinu Tarantinu. Filmska industrija ne bi bila to što jeste bez tebe - rekao je Bred.

Holivud na nogama: Ko osvaja Oskara?

Sramota na dodeli Oskara

Ceremonija je i ove godine održana bez domaćina. Na bini su se smenjivali glumci koji su saopštavali imena dobitnika nagrada u određenim kategorijama.

Iako nije bilo grešaka, kada je u pitanju prozivanje dobitnika, napravljen je ogroman propust organizatora.

Naime, na ceremoniji je odato priznanje nedavno preminulom velikanu zlatnog doba Holivuda Kirku Daglasu, kao i preminuloj košarkaškoj zvezdi Kobiju Brajantu. Ali ime Luka Perija je jednostavno zaboravljeno!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zathura Gaming (@zathuragaming) дана 4. Мар 2019. у 12:24 PST

Tako se ova prestižna manifestacija i ove godine obrukala. Jer nekako desi se da uvek neko "slučajno" bude izostavljen iz "In memoriam" segmenta, kojim se Holivud seća svih koji su nas napustili u proteklih godinu dana.

Javnost je osudila činjenicu da je Akademija zaboravila glumca, koji je preminuo 4. marta prošle godine nakon iznenadnog moždanog udara.

Luk Peri - nepravedno zaboravljen na 92. dodeli Oskara

Glumac, koga je publika zavolela kao Dilana Mekeja iz legendarne serije “Beverli Hils”, preminuo je u 53. godini života. Njegova iznenadna smrt pogodila je brojne obožavaoce širom planete, a najviše prijatelje i porodicu.

Iznenađenje u testamentu Luka Perija: Verenici nije ostavio ništa, kome pripada sve bogatstvo?

Uz njega su do poslednjeg trenutka bili majka En Benet, očuh Stiv Benet, brat Tom Peri, sestra Ejmi Koder, bivša žena Mini Šarp i verenica Vendi Medison Bauer koja se od njegove postelje nije odvajala.

Iako se nisu često zajedno pojavljivali u javnosti, izvori tvrde, da su imali lepu u stabilnu vezu, zato je i mnoge iznenadilo što je Luk verenicu izostavio iz testamenta. Kako je tada pisao "Dejli Mejl" sva imovina trebalo je da pripadne njegovoj deci: ćerki Sofi (19) i sinu Džeku (22).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RheinSiegMagazin.de (@rheinsiegmagazin) дана 6. Мар 2019. у 3:04 PST

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti