Džastin Biber: Predobro je biti u braku, iako je to težak posao

Džastin Biber: Predobro je biti u braku, iako je to težak posao

Autor: | 13/02/2020

0

Džastin Biber priznao da uživa u bračnom životu


Iako su mnogi bili sumnjičavi da će problematični superstar Džastin Biber uspeti da ostane u braku, šta više i u vezi sa Hejli, mnogi su se nadali i njegovom pomirenju sa prvom ljubavi, Selenom Gomez
, oni već godinu i po uživaju u bračnoj zajednici i, sudeći prema izjavama koje daju, srećniji su nego ikad. 
Prvo je 23-godišnja manekenka u intervjuu za magazin “Elle” otkrila detalje njihovog bračnog života i naglasila da je prava srećnica što pokraj sebe ima muškarca kao što je Džastin.

– Ne postoji niko drugi sa kim bih radije provela ostatak svog života. Samo on. Prava sam srećnica,  priznala je Hejli,a sada je pevač u razgovoru sa fanovima nakon koncerta otkrio da istinski uživa u bračnom životu, ali i priznao da među njima postoje trzavice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on Oct 7, 2019 at 1:48pm PDT

– Predobro je biti u braku. Govorim vam to, ali nemojte se zavaravati, brak nije nimalo lagana stvar. Brak je posao. To je nešto na čemu mora puno da se radi. Da je brak toliko jednostavan, svi bi mnogo brže uletali u takvu vrstu obavezivanja. Svi bi to radili, a znamo da nije tako– rekao je Džastin i dodao da je potrebno puno strpljenja i ljubavi kako bi brak opstao.

–  Ako želite decu, i ako želite da se venčate, to neće ići bez truda.   Morate da budete spremni da za svog partnera imate strpljenje i puno ljubavi, da budete uvek ljubazni. Ipak, morate da znate da to zahteva i izvestan napor.  Sve to vam daje neku posebnu moć, neverovatnu – rekao je Biber.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on Oct 7, 2019 at 2:02pm PDT

Džastin Biber i Hejli: Neočekivana veridba na Bahamima

Par se verio na Bahamima 2018. godine, a iako su ranije bili u vezi, ova njihova odluka mnogima je bila iznenađenje. Bračne zavete su razmenili dva meseca kasnije, u septembru, pred najbližim krugom ljudi. Tačno godinu dana kasnije  obnovili su zavete, ali ni tada nisu spremali raskošno venčanje već su na ceremoniju, kojoj je prisustvovalo oko 150 osoba i koja je bila strogo zatvorena za javnost, napravili dobru zabavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on Dec 31, 2019 at 10:27pm PST


Hejli je kasnije otkrila da su toliko dugo čekali na slavlje jer su znali da će organizacija biti stresna, a Džastin nije bio u stanju to da podnese jer se borio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

– Kada smo se prvi put venčali, nismo znali ništa o zajedničkom životu. Imala sam osećaj da će mi prsten doneti samo stres, a onda se Džastin razboleo i nismo znali što mu je. Njegov izgled se promenio, ljudi su pričali da je počeo da se drogira, a ustvari je bio bolestan, samo nismo znali od čega, što je njega ubijalo i bio je depresivan. Tek smo se venčali, a ja nisam znala šta da radim –bilaje iskrena Hejli koja ne skriva koliko sada uživa u bračnom životu.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram