Anica Dobra: Imam ludu glavu da me brani u ovakvim danima i priprema za neko novo vreme

Anica Dobra: Imam ludu glavu da me brani u ovakvim danima i priprema za neko novo vreme

Autor: | 26/03/2020

0

Glumica Anica Dobra otkrila kako provodi dane u izolaciji

U samoizolaciji i izolaciji su brojne poznate ličnosti zbog situacije sa koronavirusom, ali ipak pronađu način da svoje mišljenje podele  sa javnošću - ili putem društvenih mreža ili telefonskim uključenjima u emisije. Glumica Anica Dobra se uključila u emisiju "Beogradska hronika" iz svog doma u Beogradu i objasnila kako provodi dane u izolaciji.

- Kada je neko sa mnom lako mu je, kada sam ja sama sa sobom lako je i meni. Šta odlučim, to uradim. Putujem mislima, mašta... Imam svoju ludu glavu da me brani u ovim nekakvim danima, tako da mogu da kažem da se pripremam za neko novo vreme. Gledam optimistički na celu stvar. Nadam se da ćemo uskoro moći da pogledamo unazad, to uskoro može da bude za godinu dana, ali da ćemo biti zahvalni što nismo odustali od sebe - kazala je Anica.

Stigli rezultati: Đorđe David zaražen koronavirusom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BEAUTYROOM by Maza (@mazabanjac) on Apr 18, 2019 at 5:33am PDT


- Rekla bih samo svima da je distanca nova bliskost i da je to mudra distanca. Treba da smo kod kuće, možda više nismo u fazi da treba da kažemo ostani kod kuće, sada smo više u fazi da pričamo uživaj kod kuće. Sada treba naći način da otputujemo makar u mislima, te da nam u ovoj sutiaciji bude dobro. Tako dižemo svoj duh i postajemo bliži i bolji jedan prema drugima - rekla je glumica, a onda i otkrila kako održava vedar duh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elle Serbia (@elleserbia) on Apr 27, 2017 at 2:15am PDT


- Verujem u sebe i verujem drugim. Nije slučajno što sam u ovom trenutku ovde, te da to sve ima nekakav svoj razlog. Ne znam šta bih više od toga mogu da kažem. Imam ljude oko sebe koji hrane moju vedrinu i daju optimizam. Zbog njih imam snage da budem ovakva. Našla sam mudru misao Duška Radovića. "Sumorni neki dani. Sad je dobro imati prijatelja, jednostavnog, vedrog, veselog, lekovitog. Da nas nauči šta je važno a šta nevažno u životu. Da nas lupi šakom po ramenu i da od tog udarca ozdravimo" - poručila je Anica koja je sve svoje planove stavila na čekanje zbog situacije sa koronavirusom.
Hellomagazin.rs Ata/Instagram
Tagovi: anica dobra