Kao na filmu: Pogledajte kako je Ceca iznenadila Anastasiju povodom njenog 22. rođendana (video)

Kao na filmu: Pogledajte kako je Ceca iznenadila Anastasiju povodom njenog 22. rođendana (video)

Autor: | 26/05/2020

0

Anastasija Ražnatović rođendan je želela da proslavi u intimnoj atmosferi, ali njena majka je imala drugi plan

Iako je do sada praktikovala glamurozne proslave rođendana koje su, pored velikog broja prijatelja, okupljale i mnoge poznate ličnosti, Anastasija Ražnatović je 22. rođendan odlučila da proslavi u kućnom izdanju.

Glamuroznu haljinu zamenila je trenerkom, nije imala ni trunku šminke i u domu svog dečka Đorđa Kulića, u Novom Sadu, Cecina ćerka je oduvala rođendanske svećice.

Poznato je da je folk diva Ceca Ražnatović spremna da svojoj deci ispuni sve želje, pa ne čudi što se potrudila da njena mezimica svoj 22. rođendan pamti čitavog života.

Kao na filmu, Anastasija nije ni slutila kakvo je iznenađenje iščekuje, ali jedno zvono na vratima promenilo je celu situaciju. Dok je uživala u Novom Sadu kod svog dečka, kod koga je još od kako je uvedeno vandredno stanje zbog pandemije koronavirusa, sačekalo je nešto o čemu nije ni sanjala.

- Prijatelji su joj priredili slavlje koje će pamtiti do kraja života. Ceca je pomogla da se za njenu mezimicu priredi fenomenalno rođendansko iznenađenje, a od nje su sve sakrili - otkriva izvor za "Blic" i otkriva da je Anastasija ovim gestom bila jako ganuta.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović - Veljku je bila potrebna žena koja će ga ukrotiti

 

- Slavljenica je bila sa dečkom koji ju je dovezao kući, dok su je svi spremni čekali. Usledilo je slavlje, svi su bili rasploženi i nasmejani, a Anastasija nije krila da ju je gest najbližih oduševio.

Anastasija Ražnatović rođendan koji nikada neće zaboraviti

Čim je kročila u prostoriju prisutni su Cecinoj naslednici zapevali rođendansku pesmu, a iznenađena Anastasija je pala majci u zagrljaj. Emocije su preplavile Anastasiju, koja nije mogla sa sakrije svoje oduševljenje, pa je vidno uzbuđena grlila svoju majku.

Mlada pevačica je oduvala rođenanske svećice i poželela želju a kako je to izgledalo folk diva je pokazala na društvenim mrežama.

Pročitajte: Anastasija ispričala svoj najveći blam - Došlo mi je da se ubijem

 

Anastasija Ražnatović rođendan proslavila u najboljoj atmosferi

Mlada pevačica nikada nije skrivala da joj je majka omogućila sve što joj je u životu potrebno. Ipak, to je nije omelo u nameri da započne sopstvenu karijeru i postane finasijski nezavisna.

Pročitajte: Snimak koji budi lepe uspomene - Ceca se prisetila Anastasijinog nastupa sa samo 11 godina

- Mislim da svako, nezavisno od finansijske situacije u kojoj se nalazi, treba da zaradi svoj dinar. Morate za nešto da se potrudite da biste umeli to da cenite. Zahvalna sam majci što mi je pružila sve što mi je bilo potrebno, i to mnogo poštujem. Isto tako, oduvek sam bila svesna da ne mogu i ne želim da zavisim od nje. Stalo mi je da izgradim sopstveni identitet i sutra kada pogledam iza sebe u nekim starijim godinama, budem ponosna na sve što sam postigla sama svojim trudom i ulaganjem - rekla je Anastasija za magazin Story.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević, ATA Images, instagram

Najnovije vesti