Da li je prepoznajete? Devojčica sa slike danas ima milione, a njena skromnost i životni stil ne prestaju da intrigiraju javnost

Da li je prepoznajete? Devojčica sa slike danas ima milione, a njena skromnost i životni stil ne prestaju da intrigiraju javnost

Autor: | 06/05/2022

0

Nekad i sad - Da li prepoznajete devojčicu sa slike?

Među najpopularnijim fotografijama na Instagramu nesumnjivo su one iz porodičnih albuma. Niko ne može da odoli njihovom retro šarmu, a, da budemo iskreni, svi volimo da vidimo kako su velike zvezde izgledale kada su još bile u pelenama i uživale u dečjoj igri, i ne sluteći do kakvih će se visina jednog dana uzdignuti.

Stare slike Novaka Đokovića odavno su postale hit, naročito snimak u kome, kao sedmogodišnji dečak, samouvereno izjavljuje da mu je cilj da postane najbolji teniser na svetu. Nedavno nas je i njegova supruga Jelena vratila u prošlost.

Pročitajte: I sam glumac bi sebe ovde teško prepoznao - Ovo mu je bila prva uloga u karijeri

Instagram

 

„Najlepša sećanja iz detinjstva vezuju me za vreme provedeno sa bakom i dekom u Ljigu. Tamo smo provodili letnje raspuste na bazenu, sećam se te sreće i radosti kada bih ugledala baku kako nam donosi punu korpu krofni i kiflica za užinu. U trenutku bismo ih smazali i vikali je l' ima još“, napisala je pored jedne fotografije iz najmlađih dana.

Pročitajte: Da li ste znali? Jelena Đoković bavila se modelingom, o ovim fotografijama u kupaćem dugo se pričalo (foto)

Instagram

 

Uživala je i u dečjim radostima u „dobrom, starom Beogradu“, kako je istakla pored slike sa Kalemegdana, gde se često šetala sa roditeljima i vozila na ringišpilu.

‒ Još nije izašao iz mode. Sada se Stefan vozi na istom ringišpilu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram