Vujadin i deca ostaju kod kuće, a Mirka... Glumica donela neopozivu odluku

Vujadin i deca ostaju kod kuće, a Mirka... Glumica donela neopozivu odluku

Autor: | 10/06/2024

0

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić uživaju u vezi već 12 godina, a za to vreme stvorili su veliku porodicu koja broji četvoro dece.

Par je prolazio kroz turbulentne periode kada se pisalo da fudbaler vara mladu glumicu, ali čini se da su sve nedaće uspeli da prebrode zajedno.

Ata Images

 

Ipak, došlo je vreme za nove poduhvate i dok Vujadin i mališani budu sedeli kod kuće, mi ćemo Mirku imati prilike da vidimo u novom projektu.

Iako je gluma njena najveća ljubav, Mirka voli da isproba sebe u nekim novim izazovima, pa je tako sada prihvatila da bude voditeljka novog podkasta čija će premijerna epizoda biti emitovana u sredu uveče.

Pročitajte: Istina o obrazovanju Mirke Vasiljević - Rano postala mama, a koju školu je završila nećete pogoditi iz prve

Prva gošća biće joj pevačica Seka Aleksić, a zamisao ove emsije je da se evociraju uspomene na detinjstvo i neke prošle dane kojih se svi sećamo sa nostalgijom, piše Gloria.

Prvi tizer koji je osvanuo na društvenim mrežama naišao je samo na pozitivne kritike i komplimente na račun voditeljke koja se savršeno snašla u novoj roli.

Ono što je najzanimljivije je to što je imidž dramske umetnice iz prve emisije mnoge podsetio na ulogu koja ju je proslavila - Janje iz serije „Ljubav, navika, panika”. 

 

 

Najveća podrška u novom poslovnom poduhvatu su joj nevenčani suprug Vujadin Savić, kao i naslednici koji su se oduševili kada su saznali čime će se mama u budućnosti baviti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dalibor Danilović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti