Sve novo i skupo: Ognjen i Mina se skućili u Beogradu na vodi, Perunov krevetac je priča za sebe

Sve novo i skupo: Ognjen i Mina se skućili u Beogradu na vodi, Perunov krevetac je priča za sebe

Autor: | 19/03/2024

2

Za manje od godinu dana Ognjen Amidžić je promenio život iz korena. Popularni voditelj razveo se posle deset godina braka, započeo novu romansu, a kao kruna ljubavi stigao je i sin Perun.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ognjen se u međuvremenu odselio iz stana na Dorćolu koji je delio sa bivšom suprugom Danijelom Dimitrovskom i sinom Matijom.

Pročitajte: Ognjen Amidžić izveo sina Peruna iz porodilišta, Minin stajling baš svi komentarišu

Sa Minom Naumović i bebom novo porodično gnezdo počeo je da gradi u elitnom naselju Beograd na vodi.

Upravo na toj adresi maleni Perun Amidžić provodi prve dane po izlasku iz porodilišta.

Instagram

 
 

Mina i Ognjen ne kriju sreću zbog proširenja porodice, pa često objavljuju fotografije naslednika.
Tako su, na posredan način, otvorili i vrata svog moderno uređenog doma.

Stan je uređen u bojama drveta, od parketa do nameštaja, pa odiše toplom atmosferom. Posebno zanimljiv detalj su tapete.

Pročitajte: Posle razvoda nova nekretnina - U ovom luksuznom stanu sada živi Danijela Dimitrovska

Ognjen Amidžić je promenio život, ali se ipak nije odrekao nekih starih navika. Video-igrice koje pasionirano igra i dalje su sastavni deo njegove svakodnevice. Ipak, našao je način da ih igra dok čuva sina.

Instagram

 

Kao i svaki par sa malim detetom, tako se i Mina i Ognjen trude da sve bude podređeno novom članu porodice. Centralno mesto u dnevnom boravku zauzima kolevka za bebu, od koje se njihov kućni ljubimac ne odvaja.

Instagram

 

– Zanimljivo je, slatko, novo. On je mali, presladak, spava, jede, zaplače kad mu nešto nije po volji. Ulazimo u ritam da se na tri sata hrani, spava, pa ćemo videti – opisao je Ognjen kako protiču prvi dani u proširenom sastavu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (2)

Loading
dušanka 05:42 20.03.2024
Odgovori

NE BEŽIM OD GENERALIJA...ON JE JADAN JER VERUJE U OSEĆANJA 17 GODINA MLAĐE OSOBE, KOJA JE BEZ NJEGA NIKO...RODILA MU JE DETE...NEKA JE ŽIVO I ZDRAVO...ALI ON JE DANIJELU IŠČUPAO IZ PRIRODNE SREDINE, USPEŠNE, U AMERICI...ŽENA JE DOŠLA OSTVARENA, POZNATA U SVAKOM POGLEDU...I OSTAVIO JE ZBOG ANONIMUSA...NARAVNO DA OVA SAD GLEDA U NJEGA KAO U BOGA...ON ZA NJU I JESTE TO...ALI POSTAVLJEM PITANJE KOLIKO JE ISKRENA...

Sebastian 16:38 22.03.2024
Odgovori

Sin Perun bože sačuvaj šta rade detetu pa jesu li svesni da će kad malo poraste i krene u vrtić i u školu dete radi tog idiotskog imena biti predmet sprdnje i provokacija od druge dece.

hellomagazin.rs Instagram

Najnovije vesti