Anastasija Ražnatović: Najmlađa Srpkinja kojoj je ovo pošlo za rukom

Anastasija Ražnatović: Najmlađa Srpkinja kojoj je ovo pošlo za rukom

Autor: | 10/06/2020

0

Pevačica Anastasija Ražnatović od početka karijere ređa samo uspehe. Ona se zvanično upisala na listu najpraćenijih Srba na društvenoj mreži „Instagram“ gde se nalazi na visokom šestom mestu. Na ovoj listi, pored nje, nalaze se Novak Đoković i Miloš Biković.

Mladu pevačicu na popularnoj društvenoj mreži prati milion ljudi, a ovo je veliki uspeh za nju jer je zvanično najmlađa Srpkinja koja je dostigla pomenutu cifru. Anastasiji ova popularnost dodatno ide u prilog, jer već neko vreme pored pevačke, gradi i karijeru influensera.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović – Cecina slika i prilika

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on May 12, 2020 at 3:17am PDT

Pevačica Anastasij - Zvezda Instagrama

Anastasija Ražnatović zadobila je ogromne simpatije fanova jer sama gradi karijeru uspešne poslovne žene, uprkos roditeljima čija su imena veoma zvučna.

Koristeći društvene mreže i druge „Internet“ kanale, Anastasija obožavaoce izveštava o svojim poslovnim aktivnostima i koristi „Instagram“ da promoviše sebe i svoje muzičke projekte. Kako je odmalena imala prilike da podrobno upozna principe po kojima funkcioniše javnost, iskoristila je svoje znanje i postigla veliki uspeh.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović - Nije vreme da se udajem

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Jun 9, 2020 at 1:00pm PDT

Nekoliko puta u svojim intervjuima Anastasija je isticala da današnje vreme nosi mnogo prilika za uspeh. Ona karijeru gradi ne samo kao pevačica već i kao multimedijalna ličnost, koja se bavi i promocijom brendova, kao i modelingom. Naravno, u prilog svemu tome ide i njena lepota, koju je nasledila od majke Svetlane Cece Ražnatović.

Pevačica Anastasija niže muzičke uspehe

Ipak, od kada je počela da se bavi pevanjem Anastasija svakom pesmom oduševljava fanove i niže uspehe jedan za drugim. U poslednjih nekoliko meseci objavila je pesme „Promašena“, „Volim te“ i „Heroina“, a svaka od njih već broji milionske preglede na „Jutjubu“.

Otkako su pesme izašle, izazivaju pažnju publike, posebno tekstovima, koji kriju aluzije na promašenu ljubav.

– Od samog početka mog pojavljivanja u muzičkom svetu ljudi koji vole moje pesme i mene traže mi da snimim baladu. Mislim da sam našla pravu u kojoj može da se pronađe većina devojaka. Jedne večeri u Skoplju, dok sam snimala album došla je Sara Milutinović i napisala ovu pesmu za jedan dan, prosto ju je osetila, a meni se odmah svidela ‒ rekla je prilikom objavljivanja pesme „Promašena“.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović peva o promašenoj ljubavi, o kome se radi?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on May 7, 2020 at 6:41am PDT

Time je stavila tačku na glasine i potvrdila da je u njenoj vezi sa Đorđem Kuljićem sve u najboljem redu.

Pored brojnih poslovnih uloga, u kojima se uspešno snalazi, Anastasija je odnedavno i ponosna tetka malog Željka, što joj je trenutno definitivno najomiljeniji poziv.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović, Instagram

Najnovije vesti