Prvi put posle stravične nesreće Dea Đurđević pokazala povređenu ruku (foto)

Prvi put posle stravične nesreće Dea Đurđević pokazala povređenu ruku (foto)

Autor: | 12/06/2020

0

Voditeljka Dea Đurđević posle 16 meseci snažne borbe ponovo je u punoj snazi. Voditeljka televizije „Pink“ 7. februara 2019. godine doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću. Dok je stajala na ulici pored automobila autobus je proklizao na zaleđenom asfaltu i otkinuo joj ruku. Posle brojnih i komplikovanih operacija, sjajan lekarski tim uspeo je da prišije Deinu ruku, a onda je usledio period neizvesnosti.

Pročitajte: Voditeljka Dea Đurđević - Najteže mi pada što ne mogu sama da se okupam, obučem i jedem

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) дана 26. Мај 2020. у 1:15 PDT

‒ Sada konačno mogu da radim normalno, što je odlično! Svaki dan idem na terapije i vežbe, koje su jako bolne zbog promene vremena, ali bar mogu da stojim na nogama. Mislim da ću čekati još godinu dana da skroz oporavim ruku. Za doktore je godinu dana ubrzan proces, što je okej, jer na kraju krajeva i nemam drugi izbor ‒ rekla je voditeljka za „Srpski Telegraf“.

Istakla je da je shvatila da je njena saobraćajna nesreća imala viši cilj, te sa eminentnim stručnjacima obilazi gradove i deli svoje iskustvo.

Pročitajte: Dea Đurđević otkrila svoju veliku želju

- Pričam svoju priču na tribinama bezbednosti u saobraćaju, sa ilustrovanim fotografijama kojih nema u javnosti, jer ne smeju da izađu. To su moje privatne iz bolnice, ali sam ja to namerno snimila da bih sutra mogla nekome da pokažem šta znači sekund nepažnje u saobraćaju ‒ objasnila je voditeljka Dea Đurđević.

Pročitajte: Zaljubljeni i srećni - Dea Đurđević i Mladen Mijatović konačno zajedno u javnosti (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) дана 1. Мај 2019. у 10:27 PDT

Voditeljka Dea Đurđević pokazala povređenu ruku

Iako o nesreći ne želi da ćuti i svakodnevno upozorava ljude koliko moraju da budu obazrivi u svakom momentu, Dea je svoju povređenu ruku vešto prikrivala. Ona to nije činila zbog žaljenja ili komentara okoline, već je tokom prošle godine često bila na dodatnim operacijama i intervencijama. Ali kada se pojavila na jednom beogradskom splavu na proslavi povodom završetka snimanja serije „Crveni mesec“, pokazala je sve svoje ožiljke.

Pročitajte: Dea Đurđević večeras slavi - Punih 27 godina, život koji joj je vraćen, zdravlje i ljubav! (video)

Voditeljka popularne televizije došla je na proslavu u crnoj haljini bez rukava i tako pokazala ruku na kojoj su vidljivi ožiljci od povrede i brojnih operacija. Iako je do sada na „Instagramu“ znala da objavi pokoju fotografiju na kojoj joj se vidi leva ruka, Dea je sada po ko zna koji put pokazala koliko je hrabra i izašla je u noćni provod bez ijednog zavoja.

Pročitajte: Voditeljka Dea Đurđević - Ne treba mi sažaljenje, ja sam pobedila udarac autobusa od 10 tona! (video)

Uvek raspoložena, Dea je u provod došla sa emotivnim partnerom i kolegom Mladenom Mijatovićem. On ju je pratio u stopu, a oboje su nosili i zaštitne maske.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram, Luka Šarac

Pročitajte još