Dea Đurđević: Ne treba mi sažaljenje, ja sam pobedila udarac autobusa od 10 tona! (video)

Dea Đurđević: Ne treba mi sažaljenje, ja sam pobedila udarac autobusa od 10 tona! (video)

Autor: | 15/09/2019

0

Dea Đurđević je u februaru imala bliski susret sa smrću, kada ja na nju naleteo gradski autobus i otkinuo joj ruku. Dea je preživela, uspela da uz sjajan tim lekara spse ruku, a onda je krenula brzim koracima i uz osmeh u neverovatno brz oporavak.

Dea se već vratila svom poslu i vodi jutarnji program na televiziji Pink, ali, nakon skidanja gipsa krenula je i sa treninzima i terapijom, jer ruka jeste funkcionalna, ali joj treba vratiti punu pokretljivost.

Nasmejana i hrabra voditeljka je za ekipu emisije "Premijera" objasnila kako je krenula i na dodatne treninge:

- Nisam ja od početka išla u teretanu, ja sam išla samo na terapiju, onda je prošlo određeno vreme, pa sam otišla na more, a kad smo se vratili sa odmora krenuli smo sa treninzima - rekla je Đurđevićeva.

Dea je otkrila da redovno komunicira putem Instagrama sa onima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

- Razmenjujemo iskustva, oni meni kažu kako su prošli kroz težak period, onda ja njima objasnim kako je bilo meni, pa onda mi traže dobrog doktora ja ih uputim, oni mi kažu kako će biti za šest meseci. Na kraju se sve nesreće svedu na isto - navela je voditeljka.

Istakla je i kako ne podnosi da je neko sažaljeva jer shvata kroz šta je prošla i kakav je životni pakao podnela čvrsto na nogama:

- Svako ko je plakao nije mogao da dođe kod mene u posetu. Nisu mi bili potrebni ljudi koji će da me sažaljevaju. Meni ne treba sažaljenje, ja sam heroj koji je pobedio udarac od autobusa od 10 tona i preživela, i sad će neko da mi kaže: "Jadna". Ja nisam jadna, ja sam ozbiljna faca, ja sam mega car - rekla je Dea kroz osmeh.

hellomagazin.rs Luka Šarac/ATA Images
Tagovi: Dea Đurđević

Najnovije vesti