Zaljubljeni i srećni: Dea Đurđević i Mladen Mijatović konačno zajedno u javnosti (foto)

Zaljubljeni i srećni: Dea Đurđević i Mladen Mijatović konačno zajedno u javnosti (foto)

Autor: | 21/12/2019

0

Dea Đurđević i Mladen Mijatović pojavili su se sinoć na proslavi 100 godina postojanja Fudblaskog saveza Srbije srećni i zaljubljeni

Dea Đurđević i Mladen Mijatović iako su dugi niz godina u skladnoj vezi, u javnosti se ne pojavluju tako često.

Zaljubljeni par svoju intimu čuva daleko od očiju javnosti, a o njihovoj sreći tu i tamo može se pronaći neka izjava ili rečenica.

Ipak, na nekim mestima Deu i Mladena, ćete videti zajedno.

Jedna od takvih prilika dogodila se i sinoć u našem glavnom gradu, kada je FSS proslavljao 100 godina postojanja.

Veče u Narodnom pozorištu dugo će se pamtiti po govoru Siniše Mihajlovića koji je u Beograd stigao prvi put od kako je započeo borubu sa opakom bolešću.

Siniša se pojavio u pratnji svog kuma Dejana Stankovića, a iako je publika bila iskreno sdirnuta njegovim govorom, sjajni Miha nije skidao osmeh sa lica.

Priliku da vide legendu sprskog i evropskog fudbala, i da slušaju njegove snažne poruke, imali su i Mladen i Dea. Oni su ruku pod ruku pristigli na prestižni gradski događaj.

Dea Đurđević se vraća na televiziju Pink: Napokon se vraćam na svoje mesto!

Raspoloženi i vidno srećni zaljubljeni voditeljski par privukao je pažnju medija, jer nismo u prilci tako često da ih vidimo na javnim dešavanjima.

 Dea i Mladen i dalje ne pričaju o svadbi

I dok se tokom godine, nakon stravične nesreće koju je Dea doživela, stalno postavlja pitanje kada će njihova svadba, Dea i Mladen za sada ne otkrivaju svoje planove.

- Mi smo tako spontano ušli u sve. Ispalo je fenomenalno. Sad mi je tek najbolji prijatelj na svetu, a tada smo bili sjajni prijatelji. Mi smo polako ušli u sve i izgleda da je to odličan recept - istakla je voditeljka za Pink.

Podsećamo Dea se nakon jezive nesreće izorila sa mnogobrojinim operacijama, kojih je bilo više od 20.

Ni jednog momenta nije želela da odustane u svojoj borbi, a najveća podrška bio joj je partner Mladen. On je, kako i sama kaže, dosta promenio svoj život.

- Mijatović se podmladio uz mene, to se trenira, vodi se zdrav život. Zdraviji život vodi od mene - duhovito je rekla Dea.

Ona je potvrdila da je veoma srećna uz Mladena i da se kako kaže "vidi pored njega", ali još uvek nije izgovorila sudbonosno "da".

Dea Đurđević: O ocu nikada ne govorim

Iako su u skladnoj vezi, jednu stvar nikada ne rade zajedno.

Vičem kada gledam utakmicu, tada sam kao muškarac. Mladen i ja navijamo za suparničke klubove, pa derbi nikada ne gledamo zajedno - priznala je voditeljka nedavno.

"Nisu mi bili potrebni ljudi koji će da me sažaljevaju. Svako ko je plakao nije mogao da dođe kod mene. Meni ne treba sažaljenje, ja sam heroj koji je pobedio udarac autobusa od 10 tona, i neko će da mi kaže: “Jadna”. Ja nisam jadna, ja sam ozbiljna faca, ja sam mega car!"

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti