Svetlana Ceca Ražnatović: Ne žalim što sam rođendan proslavila pod maskom

Svetlana Ceca Ražnatović: Ne žalim što sam rođendan proslavila pod maskom

Autor: | 15/06/2020

0

Rođendan Svetlane Ražnatović ove godine protekao je bez slavlja. Iako se 14. juna u domu Ražnatovića uvek obeleži velikom proslavom za porodicu i bliske prijatelje, ove godine pevačica je rođendan provela u samoizolaciji.

S obzirom na to da je nedavno saznala da je pozitivna na korona virus, odlučila je da se izoluje u porodičnoj vili. Naime, na slavlju u domu Ražnatovića, povodom rođenja malog Željka, pojavilo se nekoliko osoba pozitivnih na korona virus. Tada su se baka i tata malog Željka zarazili i sada provode dane u samoizolaciji.

Pročitajte: Veljko i Ceca Ražnatović poslali poruku iz izolacije (video)

Najlepši poklon za rođendan Svetlane Ražnatović donela je Bogdana

Iako je rođendan provela sama, bez najbližih i najvoljenijih ljudi, Ceca je ove godine dobila dva poklona koja su za nju od velikog značenja. Ono što ju je učinilo najponosnijom i najradosnijom je rođenje njenog unuka prvenca. Za malog Željka ona svakodnevno priprema brojna iznenađenja i pravu malu bajku od odrastanja.

‒ U prethodnom periodu imala sam dva životna razloga za sreću. Venčanje sina Veljka, a potom i rođenje unuka Željka. Najlepši poklon za ovaj rođendan dobila sam od moje lepotice, snajke Bogdane, koja mi je podarila unuka ‒ rekla je pevačica za „Informer“.

Pročitajte: Da li je korona došla i u Titel - Stigli rezultati testiranja Bogdane i Željka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jun 6, 2020 at 7:10am PDT

‒ Kada bih sve uspehe podelila sa brojem svojih godina, rekla bih: „Bože, hvala ti za sve“. Živimo u vremenima kada uspeh nije samo novac, karijera, već i zdravlje, porodica, dugogodišnja prijateljstva. Hvala Bogu, sa 47 godina sve to imam. Ne žalim što sam ovaj rođendan proslavila pod maskom ‒ dodala je Ceca.

Anastasijina dirljiva čestitka - Srećan rođendan, mama!

Još jedan poklon koji je rođendan Svetlane Ražnatović učinio posebnim svakako je i dirljiva čestitka njene ćerke Anastasije, koju je mlada pevačica podelila na „Instagram storijima“.

‒ Da pevamo i da se veselimo i da uvek imamo povoda za slavlje ‒ započela je svoju rođendansku čestitku Anastasija.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović - Najmlađa Srpkinja kojoj je ovo pošlo za rukom

‒ Srećan rođendan, mama! Da si mi pre svega živa i zdrava i uvek tako pozitivna, nasmejana, topla i srećna ‒ napisala je mlada pevačica svoju čestitku Ceci.

‒ Ja sam najsrećnija osoba na svetu što te imam! Ti si najbolji čovek koga poznajem! Osoba koju volim najviše na svetu i kojoj ću uvek držati leđa ‒ pružila je majci dragocenu podršku Anastasija.

‒ Pored mene nikad nećeš biti sama ‒ dirljivo je poentirala Anastasija.

Pročitajte: Ceca i Anastasija Ražnatović: Nas dve pre svega imamo odnos majke i ćerke, tek onda kao drugarice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Apr 12, 2019 at 3:25am PDT

Cecina ćerka, koja je ovog puta morala da bude daleko od majke, u ovom važnom trenutku, želela je da na ovaj način pokaže koliko je voli i koliko joj je odana. To je za Cecu bio najdirljiviji rođendanski poklon.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram