Da li je korona došla i u Titel: Stigli rezultati testiranja Bogdane i Željka

Da li je korona došla i u Titel: Stigli rezultati testiranja Bogdane i Željka

Autor: | 12/06/2020

0

Bogdana i Željko Ražnatović po izlasku iz bolnice odmah su se uputili u Titel, gde je trebalo da zajedno sa tata-Veljkom provode prve porodične dane. Ali, nažalost, virus korona pokvario je njihove planove. S obzirom na to da su pojedine osobe posle proslave u domu Ražnatovića saznale da su pozitivne na „Covid-19“, situacije je postala veoma ozbiljna.

Pročitajte: Ceca i Veljko pozitivni na korona virus

Ceca je odmah odlučila da preduzme sve neophodne mere i svi članovi porodice, kao i članovi porodice Rodić, podvrgli su se testiranju.

‒ Svi smo se porodično testirali. Nemamo nikakve simptome i testirali smo se preventivno ‒ rekla je posle testiranja Ceca za domaće medije. Dodala je da ni u jednom trenutku nije bila zabrinuta jer se dobro oseća. Prvi nalazi pokazali su da su svi članovi porodice negativni, ali onda je nastupio obrt.

Pošto pravila nalažu da se posle prvog obavi i drugo testiranje na „Covid-19“, po dolasku rezultata situacija je bila drugačija. Nalazi su jasno pokazali da su Veljko i Ceca pozitivni. Pevačica je ove informacije odmah potvrdila.

‒ Na ponovljenom testu Veljko i ja smo pozitivni. Osećamo se dobro, nemamo nikakve simptome. Držaćemo se kućne izolacije do ponovljenog testiranja ‒ rekla je Ceca za „Kurir“.

Testiranju se podvrgla i Anastasija, ali su njeni nalazi oba puta bili negativni.

Pročitajte: Bogdana i Željko napustili bolnicu: Prve dane provešće ovde

Bogdana i Željko takođe su se testirali

Najveća briga svih odmah je bio tek rođeni Željko, to jest da se njemu nešto ne dogodi. Bogdana i Željko takođe su se podvrgli testiranju, a rezultati su stigli danas. I Bogdan i Danijela Rodić dobili su svoje nalaze, a da li ima pozitivnih na „Covid-19“ u njihovom porodičnom domu u Titelu otkrila je Bogdanina mama.

‒ Upravo su nam stigli rezultati i, bogu hvala, negativni su! Svi smo negativni! Uključujući Bogdanu i bebicu, i svi smo dobro ‒ rekla je za „Alo“ Danijela.

Pročitajte: Veselo i u Titelu - Porodica Rodić proslavila rođenje unuka, Ceca i Bogdan zapevali zajedno (video)

Veljko i Ceca Ražnatović sami u izolaciji

Iako su skoro dva meseca proveli u izolaciji tokom vanrednog stanja, Veljku i Ceci ni ovog puta karantin ne pada teško. Raspoloženi i nasmejani obratili su se javnosti preko „Instagrama“ i oduševili pratioce.

‒ Ko hoće na piće? Jedna koronica ‒ rekao je Veljko kroz smeh. Ceca je dodala:

‒ Mi više ne moramo da nosimo masku.

Pročitajte: Veljko i Ceca Ražnatović poslali poruku iz izolacije (video)

Pored članova šire porodice, Ceca je na testiranje poslala i poslugu, vozače, obezbeđenje, kućepazitelje... Kako saznaje ovaj dnevni list, naša najveća muzička zvezda zaposlenima je naložila da na posao ne dolaze čak iako budu negativni na virus jer su trenutno u kući u Ljutice Bogdana ona i njen sin koji su zaraženi.

Ceca će sa svojim naslednikom biti izolovana dve nedelje, neće joj biti potrebne usluge vozača, kao ni obezbeđenja. Što se tiče kuvanja, sama će brinuti o Veljku i sebi dok se sve vrati u normalu.

Pročitajte: Trubači, pesma i provod do zore - Kad Ceca slavi rođenje unuka, cela estrada je tu (video)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Hello!, instagram

Slične Vesti