Ben Aflek u problemu: Ćerka na dedinoj sahrani saopštila da je promenila ime, da li je na redu i pol

Ben Aflek u problemu: Ćerka na dedinoj sahrani saopštila da je promenila ime, da li je na redu i pol

Autor: | 14/04/2024

0

Ćerka Bena Afleka promenila ime

Ćerka Bena Afleka i Dženifer Garner više se ne zove Serafina. Pošto se tinejdžerka u poslednje vreme predstavlja kao nebinarna osoba, odlučila je da promeni ime, i to je saopštila u prilično nezgodnom momentu – na sahrani svog dede Vilijama Garnera, prošlog vikenda.

Profimedia

 

Pošto ispraćaju njenog oca nisu mogli da prisustvuju svi članovi porodice Dženifer je komemorativni skup prenosila preko društvenih mreža. Na početku svog govora petnaestogodišnja Serafina obratila se okupljenima: „Dobar dan, moje ime je Fin Aflek.“

Pročitajte: Ben Aflek zabrinut za ćerku? Ošišana do glave i obučena kao dečak ne razdvaja se od ćerke Džej Lo

Jedni su se iznenadili, drugima je to bio logičan korak nakon poslednjih pojavljivanja u javnosti, treći smatraju da je u pitanju prolazna faza u skladu sa njenim godinama kada se mnoga deca još traže, jer sličnu je imala i Šajlo Džoli... A tata i mama? Šta oni misle o svemu?

Ben i Dženifer, koji su posle razvoda ostali u vrlo bliskim odnosima, verovatno su se pomirili sa tim. Nekoliko dana kasnije, glumica je viđena sa ćerkom ispred jednog kozmetičkog salona.

Profimedia

 

Fin, čiji novi imidž u potpunosti odgovara rodnoj (ne)opredeljenosti, tom prilikom je nosila kratke vrećaste pantalone, oversajz majicu, patike i različite čarape. Na dedinoj sahrani imala je crno odelo sa kravatom. Kosu je odavno ošišala.

Pročitajte: Ćerku Dženifer Lopez razapinju jer izgleda kao dečak: Nove fotografije ne prestaju da se komentarišu

Dženifer Garner i Ben Aflek imaju i stariju ćerku Vajolet i sina Semjuela. Glumac se 2022. oženio drugom Dženifer, Lopez, čija je ćerka Ema takođe nebinarna osoba i vrlo je bliska sa polusestrom Serafinom, odnosno sada polubratom Finom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Amy Sussman/Getty Images